Caracatiţa Paul a ales: Spania campioană mondială şi Germania pe locul 3! - VIDEO

Citeste tot despre: 

Cacaratiţa Paul a făcut  cea mai importantă predicţie din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal desfăşurat în Africa de Sud. Aceasta a ales Spania drept câştigătoare a Cupei Mondiale din 2010.

UPDATE Cutiile cu mancare au fost coborâte în acvariul lui Paul iar caracatiţa s-a îndreptat către cea cu steagul Spaniei.

Caracatiţa Paul şi-a exprimat pronosticul în cazul finalei mici dintre Uruguay şi Germania şi în cazul mult aşteptatei finale a Cupei Mondiale, dintre Spania şi Olanda.

"Procedura" este foarte simplă: Două recipiente transparente, care conţin mâncare şi care sunt "ornate" cu steagurile echipelor oponente, sunt cufundate în acvariul caracatiţei, iar aceasta alege câştigătoarea deschizând capacul uneia dintre cutii şi luând mâncarea din ea.

În acvariul din Oberhausen, din Germania, au fost coborâte cutiile cu mâncare care poartă steagurile participantelor la finala mică, Uruguay şi Germania.

La jumătate de oră de la introducerea primelor doua cutii în acvariul lui Paul, acesta a decis cine va ocupa locul trei la Mondiale: Germania.

Vezi imagini şi citeşte întregul articol pe adevarul.es

Vezi cum a prezis Paul victoria Spaniei împotriva Olandei în finala CM 2010:


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1