Cameră de hotel de 50.000 $ pe noapte? În Grecia este posibil - FOTO

Ultima actualizare:
Juventus şi Bayern, doar remiză albă la Munchen
Juventus şi Bayern, doar remiză albă la Munchen

În materie de lux sunt cele mai bune, de aceea miliardarii nu îşi precupeţesc banii pentru a petrece câteva zile de odihnă sau pentru a-şi pregăti viitoarele planuri de afaceri în luxoasele apartamente ale acestor hoteluri. Franţa, SUA, Emiratele Arabe, sau Grecia, pentru a menţiona câteva ţări au plasate în oraşele lor ceea ce ar putea fi considerat topul hoteleriei mondiale, notează revista Portafolio.

Tarifele merg de la 15.000 până la 50.000 de dolari pe noapte, dar merită. Serviciile includ satisfacerea capriciilor cele mai ciudate ale clientului indiferent de oră. Pentru a nu mai vorbi de decorurile camerelor care includ, de la piese de mobilier din epoca victoriană sau în stil Luis XV, la luxul tradiţional palatelor arabe sau la creaţii exclusivite ale designerilor la modă. Iată cele mai costisitoare camere:

1. Pe primul loc se află complexul Royal Villa din cadrul Grand Resort Lagonissi, Atena (Grecia). Două piscine private, una în interiorul vilei şi alta exterioară, plajă, bucătar-şef, limuzine personale, pianist privat şi alte luxuri care fac ca o noapte petrecută în această locaţie pentru bogătaşi să coste 50.000 de dolari.


    Juventus şi Bayern, doar remiză albă la Munchen
Juventus şi Bayern, doar remiză albă la Munchen

2. Hugh Hefner Sky Villa, la Palms Casino Resort (Las Vegas, SUA). O noapte în această locaţie exclusivistă costă 40.000 de dolari. Clientul are la dispoziţie un jacuzzi care a costat 700.000 de dolari, un pat care se învârte 360 de grade cu vedere spre oraş şi, în cel mai bun caz, o petrecere surpriză cu miliardarul revistei Playboy însoţit de iepuraşele sale.

simeon stalpnicul png

3. Ty Warner Penthouse, apartament de lux din hotelul Four Seasons, New York (SUA). Cine plăteşte 34.000 de dolari pe noapte are la dispoziţie o limuzină Rolls Royce pentru deplasările în oraş sau un Maybach aferent. Serviciul include un asistent personal 24 de ore pe zi.

simeon stalpnicul png

4. Royal Penthouse Suite, apartament din President Wilson Hotel, Geneva (Elveţia). La ultimul etaj al hotelului este rezervat exclusiv acestui apartament. Are patru camere cu capacitate de 40 de vizitatori iar preţul pe noapte este de 33.000 de dolari.

simeon stalpnicul png

5. Bridge Suite din hotelul Atlantis, insula Bahamas. Preţul pe noapte este de 25.000 de dolari. Camerele sunt situate deasupra podului care face legătura între cele două turnuri ale acestui hotel exclusivist. Vedeta de televiziune Oprah Winfrey şi regretatul rege al muzicii pop, Michael Jackson, au fost oaspeţi ai acestor locuri.

simeon stalpnicul png

6. Suite Presidencial, apartament de lux din Hotel Plaza, New York (SUA). Are şapte camere, şapte băi, bibliotecă şi două saloane pe lângă alte comodităţi pe care le oferă această locaţie de lux care are un preţ pe noapte de 20.000 de dolari.

simeon stalpnicul png

7. Royal Suite din hotelul Burj Al Arab, Dubai (EAU). O noapte costă 18.000 de dolari şi cei care se cazează aici au la dispoziţie un heliport, transfer în oraş cu un Rolls Royce şi acces la restaurantul submarin. Hotelul este construit pe o insulă artificială, are o înălţime de 321 de metri şi este singurul din lume inclus la categoria şapte stele.

simeon stalpnicul png

8. Suite Imperial din hotelul Ritz, Paris. Camera principală este o replică a camerei din palatul Versailles al Mariei Antoaneta O noapte costă aici 17.500 de dolari iar pe culoarele sale au trecut membri ai familiei Windsor /casa regală britanică/, şahul Iranului şi scriitori, precum Francis Scott Fitzgerald şi Ernest Hemingway. Unii preferă să se cazeze şi la CoCo Chanel Suite, cameră unde regina modei a locuit timp de 37 de ani.

simeon stalpnicul png

9. Royal Suite din hotelul Four Seasons George V, Paris. Dalele şi cada sunt de marmură şi este decorat cu piese antice de mobilier şi tapiserie datând din secolele XVIII şi XIX. Tariful pe noapte: 16.000 de dolari.

simeon stalpnicul png

10. Suite Imperial din Park Hyatt, Paris. Este un apartament de 200 de metri păraţi din zona exclusivistă a capitalei franceze, cu un balcon de 60 de metri pătraţi cu vedere spre Rue de la Paix. Dispune de cele mai avansate tehnologii în materie de servicii de hotelerie, internet de maxima viteză şi Spa individual. O noapte costă aici 15.500 de dolari.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net