«Câinii» muşcă şi din oţel

Ultima actualizare:

*Scarlatache, suspendat pentru Urziceni. Fundaşul a văzut cartonaşul galben în prima repriză a partidei de la Galaţi şi nu va avea drept de joc etapa următoare pentru întâlnirea cu Unirea Urziceni. Locul său va fi luat de Lucian Goian, care revine după suspendare.

*Moţi a înscris după doi ani şi jumătate. Cosmin Moţi a înscris ieri primul gol al roş-albilor din acest sezon, reuşita venind însă după o pauză de doi ani şi jumătate. Ultimul gol al său pentru Dinamo fusese marcat tot cu Oţelul la data de 7 octombrie 2007, scor 6-1.

*«Prinţul», titular după trei etape. Adrian Cristea a fost în echipa de start a "câinilor" după ce de 3 etape a fost lăsat pe banca de rezerve de Ţălnar pentru evoluţiile slabe din ultimul timp.

*Andrei Cristea nu joacă în Cupă. Miercuri, Dinamo va evolua contra celor de la CFR în Cupa României, însă nu se va putea baza pe golgeterul său, Andrei Cristea, după ce atacantul a primit ieri cartonaşul roşu.

*Daminuţă a debutat la Dinamo. Fundaşul Cristi Daminuţă a jucat îmbrăcat pentru prima dată tricoul roşu-alb într-un meci oficial. Jucătorul de 20 de ani a intrat în minutul 90 în locul lui Boşti.

*Turcu şi Borcea i-au desfiinţat pe Zicu şi Adrian Cristea. "Din păcate am jucat în şapte. Sunt unii în care ne-am pus mari speranţe şi nu arată nimic. Întrebaţi-i pe Zicu şi pe «Prinţ» care e problema? Cred că nu mai vor să stea la Dinamo. Nu poţi să-ţi baţi joc de munca colegilor tăi care îşi dădeau viaţa pe teren", a spus Turcu. "Dacă eram în locul lui Zicu, mă dădeam accidentat până la finalul campionatului", a spus şi Borcea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net