Câinele de 1.200.000 € a ieşit la pensie - VIDEO

Citeste tot despre: 

După o carieră strălucită în slujba poliţiei britanice, căţeaua Ellie s-a retras la ţară, departe de infractori. Timp de şapte ani, Ellie a reuşit să descopere droguri, arme şi bani în valoare de 1,2 milioane de euro.

La prima vedere, Ellie pare un câine ca oricare, dar boticul său nu dă niciodată greş, în investigaţiile grele.

Datorită aptitudinilor sale de a adulmeca infractorii şi locurile folosite de aceştia ca depozite, căţeaua Ellie a reuşit să recupereze droguri, arme şi bani furaţi în valoare de peste un milion de euro.

Ellie, alături de stăpâna sa şi de noii săi prieteni

Calităţile ei de a depista răufăcătorii, după miros, s-au dovedit imbatabile. După o carieră de excepţie, de şapte ani în slujba poliţiei britanice, căţeaua a fost scoasă la pensie recent. Ea trăieşte în prezent la ţară, într-o localitate rurală din Devon, cu noii stăpâni, Anne Higgins şi Mike Ashwin.

Nu şi-a pierdut aptitudinile ieşite din comun, dovedindu-şi încă talentul de a descoperi portofele şi genţi pierdute. Este o căţeluşă foarte jucăuşă, căreia îi place mult să alerge după mingi. Se dovedeşte de mare folos noilor stăpâni, în timpul partidelor de tenis de câmp. Pentru serviciile ei, Ellie e mereu recompensată pe cinste.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1