Ca-n palmă pe hârtie, pline de gro pi în realitate

Citeste tot despre: 

Ce bine arată pe hârtie! Din păcate, doar acolo ne putem lăuda cu ele, realitatea de la faţa locului e mult mai cruntă. Reporterii Click! au verificat şoselele „reparate" de Administraţia Străzilor după zăpezile căzute în această iarnă.

„Până la 15 februarie, constructorii au remediat o parte din problemele apărute pe carosabil, pe principalele artere de circulaţie (...). Pentru siguranţa în trafic, gropile, exfolierile şi fisurile din carosabil au fost astupate cu mixtură asfaltică stocabilă".

Aşa suna comunicatul emis de Primăria Municipiului Bucureşti acum câteva zile. Am vrut să verificăm dacă aşa stau lucrurile şi am luat la pas străzile ce figurau ca reabilitate. Surpriză însă, pe multe ne-am lovit de adevărate capcane rutiere.

Drumul Taberei, Bd. Barbu Văcărescu, strada Doamna Ghica sau Bd. Baba Novac sunt doar câteva dintre arterele unde „gropile sunt stăpâne".

Mai grav e că multe străzi din preajma celor reparate sunt într-o stare şi mai jalnică, iar şoferii se apucă cu mâinile de cap la fiecare hop. Locuitorii din zonă nici nu-şi aduc aminte, recent, de vreun utilaj care să le fi reparat drumurile.

Str. Popa Nan - Nici pe această stradă nu scapi fără să dai cu maşina-n groapă

CLIIMA20110220_0107_1.jpg

Str. Popa Nan - Nici pe această stradă nu scapi fără să dai cu maşina-n groapă

Str. Doamna Ghica - Chiar şi cârpite, gropile de aici tot au ieşit la suprafaţă

CLIIMA20110220_0108_1.jpg

Str. Doamna Ghica - Chiar şi cârpite, gropile de aici tot au ieşit la suprafaţă

Bd. Barbu Văcărescu - Nici nu s-au terminat bine lucrările de asfaltare că au şi apărut gropile


Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1