Vrei o friptură bine făcută? Se încing grătarele în Parcul Național!

Ultima actualizare:

    Cea mai bună friptură este pregătită pe grătar
Cea mai bună friptură este pregătită pe grătar

Coaste de porc, carne de vită, pește, fripturi, muschiuleți de porc, frigărui și cârnați tradiționali vor sfârâi pe grătarele încinse. Și nu la vecinul în curte, ci în Parcul Național, unde ești așteptat de azi și până duminică.

Ospăț mare la grătare  în weekend-ul acesta în Parcul Național din Capitală! Bucureștenii vor fi răsfățați la ”Autentic Grill Fest” cu un adevarat regal culinar, iar vedeta evenimentului vor fi grătarele încinse de cei mai pricepuți.

Se vor perpeli pe ele coaste de porc, vită, pește, fripturi, muschiuleți de porc, frigărui de carne și legume, bulz din brânza proaspată, pastramă, cârnați de Pleșcoi, mici, costițe și, ciolane.

Toate vor fi stropite cu cu hectolitri de bere și vinuri alese, promit organizatorii.

Și pentru ca festinul să fie complet, nu vor lipsi sărmăluțele, preparatele la ceaun, varza a la Cluj, gulașul, fasolea cu cârnați și tocănițele  condimentate cu fel și fel de mirodenii.

Desertul va fi tradițional

La desert vă așteaptă plăcinte maramureşene, cozonaci, poale-n brâu moldovenești, plăcinte din fructe proaspete de sezon, ciocolată de casă, turtă dulce, dulciuri orientale, sucuri din fructe proaspete.

Meşterii populari vin şi ei la festival, cu cele mai frumoase exponate lucrate manual, ii cu motive naționale, genți din piele naturală, obiecte de ceramică pictată, din lemn sculptat, straie și podoabe tradiţionale, icoane pe lemn sau pe sticlă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net