VIDEO Sex la Therme! Doi tineri s-au încins în vestiar!

Ultima actualizare:

    Cei doi tineri nu au mai avut răbdare până acasă și au făcut sex la Thermefoto: captura video
Cei doi tineri nu au mai avut răbdare până acasă și au făcut sex la Thermefoto: captura video

Ca în luna de miere! Așa s-au simțit doi tineri îndrăgostiți printre palmierii și orhideele de la cel mai mare centru de relaxare și divertisment din Europa. Pe Internet circulă un filmuleț din care se vede clar ce bine se simt clienții care merg la Therme.

Nu e prima oară când pe Internet apar astfel de imagini video, surprinse la centrul Spa situat la ieșirea din București, însă acesta este cel mai recent. Cei doi îndrăgostiți nu au mai avut răbdare să ajungă până acasă, așa că au ales intimitatea vestiarului și au dat frâu liber sentimentelor și instinctelor. Din păcate, nu au fost foarte silențioși, așa că cineva din cabina alăturată i-a auzit și, se pare, i-a filmat pe furiș, iar filmulețul a ajuns pe Internet.

Este exclus ca filmarea să provină de pe camere de luat vederi, întrucât reprezentanții Therme au explicat, de nenumărate ori, că în cabinele de schimb nu există sistem de supraveghere video. „Rolul camerelor de luat vederi este legat de siguranţa persoanelor şi securitatea bunurilor. Prezenţa acestor camere video este prevăzută, atât în Regulamentul de ordine interioară al centrului, cât şi afişată fizic la accesul în centrul Therme. Camerele video sunt amplasate pe culoarele de acces, în spaţiile comune şi în zonele de tranzit, excluse fiind interiorul cabinelor de schimb, duşuri şi toalete”, declarau reprezentanţii Therme pentru ziarul “Adevărul”, în noiembrie 2018.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net