VIDEO Sex la Therme! Doi tineri s-au încins în vestiar!

sex-la-therme.jpg

sex la therme
Cei doi tineri nu au mai avut răbdare până acasă și au făcut sex la Therme
foto: captura video

Ca în luna de miere! Așa s-au simțit doi tineri îndrăgostiți printre palmierii și orhideele de la cel mai mare centru de relaxare și divertisment din Europa. Pe Internet circulă un filmuleț din care se vede clar ce bine se simt clienții care merg la Therme.

Nu e prima oară când pe Internet apar astfel de imagini video, surprinse la centrul Spa situat la ieșirea din București, însă acesta este cel mai recent. Cei doi îndrăgostiți nu au mai avut răbdare să ajungă până acasă, așa că au ales intimitatea vestiarului și au dat frâu liber sentimentelor și instinctelor. Din păcate, nu au fost foarte silențioși, așa că cineva din cabina alăturată i-a auzit și, se pare, i-a filmat pe furiș, iar filmulețul a ajuns pe Internet.

Este exclus ca filmarea să provină de pe camere de luat vederi, întrucât reprezentanții Therme au explicat, de nenumărate ori, că în cabinele de schimb nu există sistem de supraveghere video. „Rolul camerelor de luat vederi este legat de siguranţa persoanelor şi securitatea bunurilor. Prezenţa acestor camere video este prevăzută, atât în Regulamentul de ordine interioară al centrului, cât şi afişată fizic la accesul în centrul Therme. Camerele video sunt amplasate pe culoarele de acces, în spaţiile comune şi în zonele de tranzit, excluse fiind interiorul cabinelor de schimb, duşuri şi toalete”, declarau reprezentanţii Therme pentru ziarul “Adevărul”, în noiembrie 2018.

Loading...
 
 

Citește și

  • sex in public riscuri amenda insecte muscaturi

    Sexul într-un loc public poate fi o fantezie ușor de pus în practică, însă trebuie să știi că există o serie de riscuri la care te expui atunci când faci asta.

  • Nebunie maximă la Therme, cel mai nou loc de agrement deschis în România. Inaugurat joia trecută lângă Bucureşti, la Baloteşti, Therme poate găzdui 4.000 de oameni în acelaşi timp. Cu toate astea, în weekend zona este neîncăpătoare. Şi, după experienţa deloc fericită avută sâmbătă de reporterii Click!, azi vă spunem ce ar trebui să faceţi pentru a vă putea relaxa în linişte la cel mare Spa din Europa de Est.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1