VIDEO Incendiu puternic la două hale din București! 24 de autospeciale intervin pentru stingerea incendiului

Ultima actualizare:

    Numărul inițial de echipaje a fost suplimentat căci există pericolul extinderii incendiului
Numărul inițial de echipaje a fost suplimentat căci există pericolul extinderii incendiului

Un incendiu puternic se manifestă, duminică, 31 mai, la două hale cu ambalaje din Bucureşti, pe o suprafaţă de 1.500 de metri pătraţi. Pompierii intervin cu 24 de autospeciale şi există risc de extindere la o hală de 1.000 de metri pătraţi şi la o clădire de birouri.

Pompierii din Bucureşti intervin, duminică, la un incendiu care s-a produs la două hale de pe Bulevardul Metalurgiei. ”Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum şi flacăra violentă, pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 mp”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov. Iniţial pompierii au intervenit cu 16 autospeciale şi trei autoscări, însă numărul acestora a fost suplimentat după ce a fost constat pericolul extinderii incendiului, informează news.ro 

24 de autospeciale intervin pentru a stinge incendiul 

Aşadar, 24 de autospeciale intervin pentru a stinge incendiul. La faţa locului s-au deplasat și mai multe echipaje medicale.”Incendiul afectează două hale de câte 750 de metri pătraţi care sunt lipite una de cealaltă. Incendiul este în mijloc, dar este cu riscul de a se extinde spre o hală de o mie de metri pătraţi, lipită de cele două, şi la o clădire de birouri. Există risc de extindere”, a afirmat Raed Arafat, şedul DSU. Tot el a afirmat că nu sunt victime. 

Bucureștenii au primit mesaj prin sistemul RO-Alert 

Autorităţile au transmis populaţiei mesaj prin sistemul RO-Alert, cerându-le bucureştenilor să nu se apropie de locul intervenţiei, să se protejeze şi să lase libere căile de acces pentru maşinile de intervenţie.

image
image
image
image
image
image
iubire
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net