Vezi gratis în aer liber cele mai tari filme

Cinefilii se pot bucura de proiecţii sub cerul liber până duminică, inclusiv

Cinefilii se pot bucura de proiecţii sub cerul liber până duminică, inclusiv
Foto: centrul cultural european sector 6

Cinematograf sub stele! Unde? În Parcul Crângaşi din sectorul 6 al Capitalei. Aici, bucureşteni de toate vârstele pot viziona cele mai bune filme româneşti şi străine din ultima perioadă. Intrarea e gratuită!

Ce poate fi mai reconfortant decât o seară petrecută cu prietenii la un film bun? O sală de spectacol sub stele şi intrarea gratuită! Un petic de iarbă din Parcul Crângaşi s-a transformat timp de o săptămână într-un cinematograf în aer liber. Aici, pe un ecran de şapte metri lungime şi patru metri lăţime rulează în fiecare seară, de la ora 22.00, mai multe proiecţii de film.

Pentru o vizionare cât mai plăcută , organizatorii de la Centrul Cultural European al sectorului 6 au pregătit pentru spectatori peste 1.000 de scaune. În această seară, cinefilii vor putea urmări filmul de acţiune “Condrabanda”, iar mâine seară va rula “Legenda Călăreţului Singuratic” cu Johnny Depp în rolul principal. Duminică, iubitorii filmului românesc vor putea urmări drama lui Stere Gulea, “Sunt o babă comunistă” . Intrarea este liberă, iar floricele le puteţi aduce de acasă. Vizionare plăcută!

Uite unde te mai poţi distra în Capitală:

Azi:  Ora 10.00: Târg “Summer Bazar” la Romexpo (Bd. Mărăşti 65-67), intrare liberă;  z Ora 18.00: Concert “Simfonii pe asfalt” în Centrul Vechi, la intersecţia străzilor Lipscani şi Smârdan, acces gratuit;
Mâine:  Ora 19.45: piesă de teatru în aer liber “Top Dog” la Chez Elvire (Bd. Dacia 77), intrare liberă;
Ora 20.00: concert Hugh Laurie la Sala Palatului (str. Ion Câmpineanu 28), preţ bilete 125-310 lei;
Duminică: z Ora 13.00: Târg de produse handmade la Ceainăria Tabiet (Popa Savu 20), intrare liberă;
Ora 19.00:  “Imaginea­ză-ţi că eşti D-zeu” la Teatrul în Culise (P-ţa Naţiunilor Unite 3-5), intrare 30 lei.

Loading...

Citește și

  • Cu toţii mergem la film: să ne relaxăm, să ieşim din rutină sau pur şi simplu să trăim o nouă experienţă. Însă există câteva lucruri, care deşi sunt extrem de vizibile, nu le conştientizăm aproape niciodată. Astfel, finance.yahoo.com a făcut o listă cu 10 lucruri pe care cinematografele nu o să ni le spună niciodată: