Vezi cum arată intersecțiile din București după ce a nins toată noaptea!

vreme_bucuresti.jpg

Cum arată intersecțiile din București după ninsoare
Foto Captură video

În acest moment, traficul în Capitală se desfășoară în condiții normale de iarnă. 367 utilaje și 425 de operatori au acționat pe parcursul nopții.

În urma controalelor efectuate în teren, în această noapte de 15 echipaje de polițiștii locali din cadrul P.L.M.B., care au verificat modul în care operatorii de deszapezire au acționat pe arterele din București, dar și în urma monitorizării video pe camerele de supraveghere amplasate în principalele intersecții, s-a constatat faptul că operatorii au acționat prin pluguire și împrăștiere de  material antiderapant în zona rampelor, pantelor, podurilor, stațiilor STB și a arterelor din urgență I, iar în acest moment se circulă în condiții normale de iarnă.
 

index.jpg

Foto Captură video

Astfel, pe parcursul nopții, un număr de 367 utilaje și 425 de operatori au acționat pe toate arterele principale din Capitală, iar pe parcursul acestei zile se vor curăța de zapada și arterele secundare. Poliția Locală a Municipiului București rămâne în continuare în teren pentru a monitoriza acțiunile de deszăpezire.

22.jpg

Foto Captură video

De asemenea, poliăiști locali au efectuat verificări pentru depistarea persoanelor fără adăpost care erau expuse temperaturilor scăzute. În urma activităților desfășurate, au fost depistate patru persoane fara adăpost, dintre care trei au fost instituționalizate într-un centru social, iar una a refuzat instituționalizarea.
Loading...