Vești bune pentru pasionații de artă! Art Safari București își prelungește programul de vizitare cu o săptămână

comunicat-480x360.jpg

Art Safari Bucureşti îşi prelungeşte programul de vizitare cu o săptămână
Sursă foto: Artsafari.ro

Art Safari Bucureşti prelungeşte programul de vizitare începând de marţi, 22 septembrie, până duminică, 27 septembrie inclusiv, la recomandarea ministrului Culturii, Bogdan Gheorhiu.

Scopul principal al prelungirii este de a permite miilor de iubitori de artă, care şi-au achiziţionat săptămânile trecute bilete online, să reuşească să viziteze Pavilionul Art Safari (în care accesul, în condiţiile măsurilor de prevenţie sanitară, a fost încetinit de măsurile de control al fluxului).

Muzeul temporar se întinde pe o suprafaţă de 11.000 de metri pătraţi şi găzduieşte 800 de opere de artă în valoare totală de peste 12 milioane de euro, în inima Capitalei, în clădirea Victoria Tower (Calea Victoriei, nr. 15).

„Arta a găsit anul acesta căi neaşteptate să ne bucure, iar numărul celor care au dorit să viziteze muzeul temporar Art Safari ne-a emoţionat şi ne-a depăşit aşteptările, aşa cum a observat şi Ministrul Culturii, domnul Bogdan Gheorghiu, atunci când a vizitat Pavilionul, şi a semnalat public în social media. Am luat această decizie istorică pentru a oferi şansa tuturor celor care şi-au achiziţionat bilete să poată vizita Pavilionul şi să se bucure de artă în siguranţă, în condiţiile în care fluxul de vizitatori din interior este unul controlat”, a declarat Ioana Ciocan, Director Art Safari Bucureşti.

Bilete, program de vizitare şi măsuri de siguranţă

Biletele, abonamentele şi tururile nocturne pot fi achiziţionate pe https://tickets.artsafari.ro, dar şi la intrarea în Pavilionul din Victoria Tower (Calea Victoriei, nr. 15).

  • Art Safari poate fi vizitat de marţi până duminică, între 12.00 şi 21.00 (ultima intrare 20.30, ieşire 21.30).
  • Tururile nocturne (Night Tours) vor fi organizate de miercuri până duminică, începând cu ora 22.00. Vizitatorii care vor participa la Night Tours vor avea parte de tururi ghidate, art performance şi muzică live. Ansamblul PlaCello, format din unii dintre cei mai valoroşi violoncelişti actuali din România - Răzvan Suma, Ştefan Cazacu, Ella Bokor şi Mircea Marian - va oferi recitaluri inedite de violoncele în cadrul Night Tours. Iar artiştii Costin Ioniţă şi Ana Bănică vor realiza sesiuni live de artă.

Condițiile de acces

  • Accesul fiecărui vizitator în muzeul temporar se face controlat, iar traseul de vizitare este unul tip circuit unidirecţional, fiind stabilite fluxuri de vizitare în zone expoziţionale diferite.
  • Vizitatorilor le este verificată temperatura la intrare, aceasta fiind o condiţie obligatorie de acces.
  • Accesul publicului este permis numai în condiţiile purtării corespunzătoare a măştii pe durata vizitei.
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1