UPDATE Vatman din Bucureşti, împușcat cu un pistol cu bile de către șoferul unei mașini de lux

tramvai-bucuresti.jpg

tramvai in bucuresti
Vatmanul împușcat a primit îngrijirile medicilor
foto: Inquam Photos
Citeste tot despre: 

Vatmanul unui tramvai din Capitală a fost rănit, joi, de un bărbat care a tras asupra lui cu un pistol cu bile. Incidentul a avut loc în Sectorul 4. Vatmanul a primit îngrijiri medicale şi şi-a continuat traseul, iar poliţiştii îl caută pe bărbatul care a tras.

UPDATE 12.05 Bărbatul care ar fi folosit pistolul cu bile a fost identificat și la acest moment se află la sediul Secției 16 Poliție.

Poliţia Capitalei a transmis că a fost sesizată, joi, în jurul orei 10.00, despre faptul că în Sectorul 4 ar fi fost rănit un vatman de către un bărbat, după ce acesta din urmă a folosit un pistol cu bile. Se pare că atacatorul ar fi tras cu pistolul după ce vatmanul ar fi închis ușile în fața unui călător.

"La faţa locului au sosit poliţiştii, precum şi un echipaj medical pentru îngrijiri. Vatmanul şi-a continuat traseul, după ce a fost consultat de echipajul medical", se arată într-un comunicat transmis de Poliția Capitalei.

În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi de identificare şi depistare a bărbatului care a folosit pistolul cu bile.

Citește și:

Cât de ușor se procură pistoalele! Se vând la liber vând pe Internet

Focuri de armă în Capitală! A tras cu pistolul după un șofer

Loading...

Citește și

  • Gălăţeanul, în vârstă de 34 de ani, a ajuns la spital în toiul nopţii după ce a fost împuşcat în piept cu un pistol cu bile de cauciuc. Rănită uşor, victima nu a vrut să coopereze cu poliţiştii la identificarea agresorului.

  • copil, impuscat, politie, pistol, jucarie

    Tragedie în Cleveland! Un copil de 12 ani care se amuza cu un pistol de jucărie a fost ucis de un poliţist într-un spaţiu de joacă. Oamenii legii fuseseră chemaţi pe motiv că băiatul îndrepta arma spre trecători.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1