Vântul a transformat strada în interzis la dreapta

mare.jpg

semne, intersecţie, folii
Barbu Văcărescu: 03.02.2015. Semnul ”Interzis” nu mai este acoperit şi i-a bulversat pe şoferi
Fotografii: Roberto Sălceanu

Un indicator dezvelit din greşeală de vânt creează haos în intersecţia Şoseaua Barbu Văcărescu cu Bulevardul Tei. Acesta arată că e interzis să faci la dreapta, astfel că şoferii sunt dezorientaţi.

Traficul infernal din Capitală ar putea fi rezolvat. Cheia o reprezintă sensurile unice. Asta cred cei de la Administraţia Străzilor, care sunt gata să modifice circulaţia şi pe Şos. Barbu Văcărescu. Din primăvară, Bd. Lacul Tei devine sens unic, de la intersecţia cu str. Maica Domnului până la Barbu Văcărescu, dar şi între str. Ramuri Tei, între Barbu Văcărescu şi str. Grigore Moisil.

2.jpg

semne, intersecţie, folii
Barbu Văcărescu: 16.07.2014. Atunci când a fost amplasat, panoul era acoperit cu o folie

Noile indicatoare au fost montate în zonă, încă din vara anului trecut, dar au fost acoperite cu plastic ca să nu-i încurce pe şoferi. Şi asta pentru că circulaţia într-un sens urma să intre în vigoare din august. Totul s-a amânat, din cauza faptului că nu s-au trasat la timp marcajele, dar semnele nu au fost date jos. Nimeni nu s-a gândit că indicatoarele cu interzis vor crea haos.

3.jpg

semne, intersecţie, folii
Panoul ”Interzis” cu excepţia transportului local a fost şi el dezvelit de vânt

Zilele trecute vântul a bătut cu putere şi a smuls foliile care le ascundea. Aşa se face că toţi conducătorii-auto aflaţi ieri în zonă au făcut ochii mari când au văzut că nu mai au voie să facă la dreapta din Barbu Văcărescu spre Bd. Tei. Un ditamai semnul aflat în intresecţie le arata interzis. Unii şi-au schimbat direcţia de mers, alţii au luat-o tot pe unde ştiau ei. La câteva sute de metri în faţă, un alt indicator dezvelit din greşeală le amintea şoferilor că pe acolo au voie să circule doar mijloacele de transport în comun. 

Loading...

Citește și