Un bărbat care distrugea o terasă din Centrul Vechi a murit după ce a fost încătușat de polițiști

politia-romana.jpg

masini politie
Polițiștii l-au imobilizat pe bărbatul recalcitrant, iar acesta a leșinat la puțin timp după ce a fost încătușat
Foto Arhivă Click!

Un bărbat de 30 de ani, care se manifesta violent și provoca distrugeri la o terasă din Centrul Vechi, din București, a fost imobilizat de polițiști, duminică seară, el acuzând ulterior stări de rău. La fața locului a fost solocitat un echipaj medical, însă bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, decesul lui fiind confirmat o oră mai târziu.

Potrivit Politiei Capitalei, duminică seara, 28 iunie, în jurul orei 21:00, printr-un apel la 112 a fost sesizat faptul că un bărbat se aruncă în fața mașinilor. La fața locului, polițiștii din cadrul Secției 10 au depistat un barbat de 30 de ani, care manifesta un comportament agresiv si producea distrugeri la o terasa. Tânărul, care ar fi fost sub influența unor substanțe interzise, arunca cu mese și scaune pe terasă, iar polițiștii l-au încătușat și l-au condus la autospecială. La scurt timp după ce a fost reținut, tânărului i s-a făcut rău și a lesinat. 

Bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat mort după o oră 

Echipajul medical, solicitat de polițiști, a aplicat măsurile specifice și l-a resuscitat timp de aproximativ 50 de minute, însă în jurul orei 22.30 a declarat decesul persoanei întrucât bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Cercetările sunt preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, se precizează într-un comunicat emis de către Poliția Capitalei. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1