Uite cum arată Podul Constanţa după ce a fost consolidat!

Ultima actualizare:
Înainte
Înainte

Podul Constanţa, care fusese reparat provizoriu cu ipsos în 2018, a fost în sfârşit consolidat. După un an de lucrări şi 3,5 milioane lei cheltuiţi, podul care leagă cartierul 1 Mai de Bucureştii Noi e în sfârşit sigur.

Potrivit CFR Infrastructură, au fost executate lucrări de infrastructură: culee, grinzi, pilă central - formată din 20 de stâlpi şi ziduri de sprijin (aripi). Totodată, au fost executate lucrări de suprastructură, precum refacerea hidroizolaţiei, montare gard de protecţie pe zonele laterale ale podului, montare gard din plăci de beton, pentru delimitarea zonei de siguranţă şi interzicerea traversării liniilor CF de persoanele neautorizate.


    Înainte
Înainte

Lucrările au fost demarate pe 15 iulie 2019. Podul Constanţa din nordul Capitalei a intrat în atenţia publică în aprilie 2018, când un ONG a atras atenţia că podul e într-o stare avansată de degradare, nemaifiind reparat de la finalul anilor ’80, scrie adevarul.ro.

Peste acest pod trec zilnic zeci de trenuri, iar pe sub el trec mii de oameni, în maşini, tramvai sau autobuz. În 2018, CFR anunţa că va derula lucrări de intervenţie în zona Podului Constanţa, însă pentru o scurtă vreme s-a găsit o soluţie de compromis pentru a băga sub preş adevăratele probleme ale structurii: le-au mascat cu ipsos. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net