Sorin Oprescu, arestat. Moise Guran „Te crezi mai deştept !”

Ultima actualizare:

    Sorin Oprescu arestat: Moise Guran l-a atacat dur pe primarul CapitaleiFoto: arhivă Click!
Sorin Oprescu arestat: Moise Guran l-a atacat dur pe primarul CapitaleiFoto: arhivă Click!

Sorin Oprescu arestat. Moise Guran l-a atacat dur pe primarul Capitalei care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, duminică (6 septembrie). Realizatorul Tv e de părere că edilul ar fi trebuit să îşi dea demisia, după ce a observat că toţi cei din jurul lui sunt luaţi unul câte unul de către DNA.

Sorin Oprescu, arestat. Prezentatorul a scris pe site-ul său, biziday.ro despre acuzaţiile care i se aduc edilului.

«De ce e bine să demisionezi când DNA-ul i-a luat pe toţi cei din jurul tău...Uite d-aia. Ca să n-ajungi şi tu la puşcprie! Mecanismul iniţial şi fundamental al speciei tale-lăcomia, acelaşi care te-a împins şi la început să pui mâna pe şpagă, tot el te împiedică să spui "stop! Până aici! Îmi ajunge! La dracu, sunt putred de bogat!"» , a scris Guran.

Sorin Oprescu, arestat: „Tu ce faci doctore?”

Sorin Oprescu, arestat. La o zi după arestarea primarului Capitalei, Moise Guran a scris despre actele de corupţie ale edilului: „Tu ce faci doctore? Te crezi mai deştept decât permite legea? Te-ai crezut mai deştept decât procurorii care te păzeau ca pe butelie? Te-ai crezut intangibil…pentru că…de ce? Pentru că eşti professor universitar? Pentru că la câte sute de milioane de euro ai învârtit din fotoliu de primar, ţi se vor trece cu vederea 25 mii marcaţi”.

Sorin Oprescu, arestat preventiv pentru 30 de zile

Sorin Oprescu, arestat preventiv pentru 30 de zile: Sâmbătă noaptea (5 septembrie), edilul a fost reţinut, iar duminică (6 septembrie), judecătorii Tribunalului Bucureşti au emis un mandat de arestare pe numele primarului Capitalei. Decizia nu este definitivă, dar este executorie.

Sorin Oprescu, arestat: Primarul Capitalei este acuzat că a luat mită 25.000 de euro. Un alt denunţător susţine că i-ar fi dat şpagă în valoare de 1 milion de euro edilului. Sorin Oprescu a contestat decizia de arestare preventivă.

Sorin Oprescu, arestat: Primarul are o avere considerabilă

Sorin Oprescu, arestat. În declaraţie de avere, Primarul Capitalei are: două terenuri intravilane în Ilfov şi în Predeal, obiecte de artă în valoare de 57.000 de euro, obiecte de cult de 9.000 de euro, o casă de 480 metri pătraţi, un apartament de 172 de metri pătraţi, două contracte de concesiune în valoare de 597.400, 25.000 de euro şi 8.000 de lei. În conturi are 32.800 de dolari şi 156.671 de lei

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net