Secvențe îngrozitoare în București: un polițist l-a lovit cu sălbăticie pe un tânăr

politist_bataus.jpg

Politist bataus pe strada in Bucuresti
Omul legii, ca pe ringul de box
Foto: Captură video

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Scene de violență filmate cu telefonul mobil! Un poliţist a fost surprins, marți seară, în timp ce lovea cu brutalitate un tânăr. Episodul s-a consumat pe o stradă din București, după ora 22.00.

În imaginile filmate în Capitală se observă cum poliţistul este foarte agresiv şi îl izbește pe tânăr cu pumnul, de mai multe ori, fără ca acesta să reacţioneze. Poliţistul s-a oprit din ploaia de lovituri abia în momentul în care un coleg în uniformă s-a apropit și a intervenit. Poliţistul surescitat nu s-a calmat și a început să alerge după un alt tânăr, care se afla la distanţă şi privea scenele de mai devreme. La un moment dat, a apărut şi o maşină de poliţie, iar mai mulţi agenți au coborât și l-au imobilizat pe al doilea tânăr. 

Poliţia Capitalei a anunţat că lucrătorul de Ministerul Afacerilor Interne este cercetat pentru comportamentul său. „Cu privire la modul în care a acţionat poliţistul, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a demarat cercetări prin structura de control intern, urmând a fi dispuse măsuri legale”, se arată într-un comunicat.

Vezi video cu polițistul bătăuș pe adevarul.ro!

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5