Se deschide Teslounge, cel mai mare showroom pentru mașini electrice. Modelul Tesla Y, în premieră în România

showroom-masini-electrice.jpg

Cele mai populare mașini electrice pot fi văzute la Teslounge Bucharest
Cele mai populare mașini electrice pot fi văzute la Teslounge Bucharest

Luni, 22 februarie, se deschide Teslounge mai mare showroom din Europa de sud-est pentru mașini electrice. Modelul Tesla Y va fi disponibil în premieră în România.

Mâine, 22 februarie, se deschide primul showroom independent din România dedicat mașinilor Tesla. Teslounge are o suprafață de peste 250 de metri pătrați și este cel mai mare din sud-estul Europei.

Situat pe strada Șoseaua Fabrica de Glucoză nr. 6-8, sector 2, acesta va găzdui cele mai populare mașini electrice din lume.

Se deschide cel mai mare showroom pentru mașini electrice. Modelul Tesla Y, în premieră în România

„Mă bucur că am reușit, prin intermediul Teslounge, să aducem pe piața din România mașini Tesla și să facem posibilă achiziția direct din showroom a acestor modele. Scopul nostru este să oferim publicului din țară aceste autovehicule, care sunt atât de râvnite la nivel internațional, dar și să susținem procesul de achiziție. Acum, cei interesați de un model Tesla pot veni la showroom și pot testa mașinile. Oferim clienților noștri asistență pe tot traseul de cumpărare, de la test-drive și până la serviciile de service. Pachetele noastre sunt special create în așa fel încât să oferim condiții avantajoase de cumpărare și un cadru în care cei interesați să experimenteze ce înseamnă să conduci o mașină Tesla”, a declarat Vlad Măcelaru, director de marketing și vânzări, Teslounge Bucharest, singurul finanțator pentru achiziția de mașini Tesla în România.

Teslounge Bucharest. Mașini electrice cumpărate în leasing

Teslounge Bucharest le oferă celor interesați de mașinile electrice suport financiar și de leasing în condiții avantajoase. Pentru 2021, Teslounge Bucharest estimează că va finanța achiziția a cel puțin 300 de autovehicule marca Tesla în România. 

showroom-teslounge-bucharest.jpg

 Showroom-ul Teslounge Bucharest se află pe Șos. Fabrica de Glucoză
Showroom-ul Teslounge Bucharest se află pe Șos. Fabrica de Glucoză

Teslounge Rent & Lease se află și în programul Rabla Plus, gândit de stat pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi.

În 2020, au fost înmatriculate peste 2.800 de de mașini electrice

În cazul automobilelor electrice, în 2020 au fost înmatriculate peste 2.800 de unități în România. Un factor important în creșterea adopției este ecotichetul oferit de statul român, în cuantum de 45.000 lei, sumă record în Europa, care se poate cumula cu prima de casare și bonusurile aferente, în valoare de 10.000 lei. Astfel, clienții pot beneficia de o subvenție totală de 55.000 lei.

 

Citește și: 

Iat-o pe Oxigen, prima maşină electrică românească

Cât costă să ”te dai” cu mașinuța electrică prin București

 

 

Loading...