Se amână sensul unic pe strada Fabrica de Glucoză, dinspre A3 spre Floreasca

suler4-actu-20190303_162141.jpg

Firma care repară drumul a montat deja indicatoarele cu sens unic
Foto: Florin Şuler

Noi reglementări de circulație pe str. Fabrica de Glucoză, principalul acces în București din A3 (București-Ploiești).

UPDATE, ora 15.00

Brigada Rutieră a anunțat că circulația pe Șos. Fabrica de Glucoză nu se modifică deocamdată. ”Se amână începerea lucrărilor de organizare a circulației în sens unic pe Șos. Fabrica de Glucoză, dinspre Șos. Petricani către Bd. Barbu Văcărescu, la o dată ce va fi comunicată în timp util”.

 

 

După ce pe 9 februarie a fost introdus sens unic pe porțiunea Barbu Văcărescu-Calea Floreasca, pe această direcție, din această săptămână, se introduce reglementarea și pe restul arterei. Este vorba de porțiunea de la intersecția străzii cu A3 și Șos Petricani la intersecția cu Barbu Văcărescu, mașinile urmând să circule pe această direcție.

Potrivit unui anunț al Brigăzii de Poliție Rutieră, firmele însărcinate cu lărgirea str. Fabrica de Glucoză încep de luni de la ora 12.00 lucrările de organizare a circulației în sens unic.

”Se va permite accesul către clădirile din zonă în cursul zilei de 04.03.2019, urmând ca instalarea sensului unic să se facă progresiv în cursul săptămânii”, se arată în comunicatul Brigăzii de Poliție Rutieră.

Tototdată se solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri. 

Loading...