S-a deschis sezonul de făcut valuri pe Snagov!

Ultima actualizare:

    La fiecare sfârşit de săptămână  bărcile de zeci de mii de euro  invadează Lacul SnagovFoto: Blitz
La fiecare sfârşit de săptămână bărcile de zeci de mii de euro invadează Lacul SnagovFoto: Blitz

Dacă în Dorobanţi sau în Centrul Vechi se face zilnic parada celor mai scumpe maşini, iar milionarii îşi etalează bolizii pe la cafenelele de lux, în weekend distracţia se mută pe Lacul Snagov. Aici, bogătaşii se iau la întrecere în caii putere ai bărcilor.

Când nu se răsfaţă prin te miri ce insule exotice, bogătaşii cu sete de senzaţii tari au unde să-şi etaleze “valoarea”. Lacul Snagov, situat la aproximativ 30  km de Bucureşti, a atras de-a lungul vremii toată “boierimea” Capitalei, adunând pe malurile sale cele mai luxoase şi scumpe proprietăţi. Afaceriştii cu multe milioane în conturi şi-au ridicat vile impunătoare şi şi-au ancorat lângă pontoane ambarcaţiuni exclusiviste, cu care ies la promenadă pe luciul apei, cât e vara de lungă.

Fie că-s VIP-uri, fie că-s iluştri necunoscuţi, în fiecare weekend ei tulbură apele liniştite ale lacului. La capitolul personalităţi, fotoreporterii Click! i-au surprins zilele trecute pe Viorel Cataramă cu soţia sa Adina Albert şi pe Tiberiu Urdăreanu cu soţia. Ei şi-au făcut apariţia la cea mai cunoscută terasă de pe lac în ambarcaţiunea “modestă” a lui Cataramă, care costă în jur de 40.000 de euro. După ce au petrecut aproximativ trei ore pe malul Lacului Snagov, Cataramă a avut grijă ca soţia lui să urce în siguranţă în şalupă şi mândru nevoie mare a pornit către casă, în compania patronului de la UTI. Cu mare grijă, deoarece lacul era mai aglomerat ca o autostradă.

Viorel Cataramă şi Tiberiu Urdăreanu  şi-au scos soţiile la plimbare pe lac,  apoi la un prânz la terasă
Viorel Cataramă şi Tiberiu Urdăreanu şi-au scos soţiile la plimbare pe lac, apoi la un prânz la terasă


    Foto: Blitz
Foto: Blitz

Printre şalupe şi bărci înţesate de tineri care-şi făceau selfie-uri care mai de care mai spectaculoase, şi două mame îşi plimbau pe un ski jet pruncii de doar câţiva anişori.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net