S-au deschis primele patinoare în aer liber din iarna asta

4-act.-1.-5col-.jpg

Anamaria (stânga) şi-a făcut repede o prietenă pe gheaţă
Foto: Roberto Sălceanu
Citeste tot despre: 

A mirosit a iarnă în toată puterea cuvântului sâmbătă seară, în Bucureşti. Mai ales pe patinoarele care s-au deschis la Mall Promenada şi în Drumul Taberei. Frigul le-a înroşit nasul şi le-a îmbujorat obrajii celor care şi-au pus pentru prima dată în acest sezon patinele în picioare, dar, de bucurie, nimeni nu l-a simţit.

Patinoarele s-au deschis, frigul şi-a intrat în drepturi, colindele deja încep să răsune, mai rămâne să vină Moş Crăciun. Acest sentiment de sărbătoare l-au avut majoritatea copiilor care au venit să se dea pe gheaţă sâmbătă seara, la primele patinoare în aer liber inaugurate în acest sezon în Capitală.

Anamaria Dogan, o fetiţă de 6 ani care a venit cu părinţii, s-a zbenguit veselă mai bine de o oră şi, chiar dacă a mai patinat doar de câteva ori anul trecut, nu a uitat. „Se pare că are o afinitate pentru acest sport, uitaţi cât de bine se mişcă. O să o mai aducem”, ne spune mămica ei, de pe margine.

Puţin mai departe, pe gheaţă, o altă mămică îl ţinea cu toată puterea de mânuţe pe fiul ei, Petru (4 ani). Aseară, el şi-a pus pentru prima dată în viaţă patinele în picioare şi, chiar dacă era mai mult pe jos, râdea cu guriţa până la urechi. „Îmi place, îmi place, nu-mi e frig”, spunea micuţul patinator.

4-act.2.-2col-img_6975.jpg

Petru a pus pentru prima dată în viaţă patinele în picioare
Foto: Roberto Sălceanu

4-act.-3.-2col-img_6946.jpg

Patinoarul de la mall s-a umplut de oameni în doar câteva minute de la deschidere
Foto: Roberto Sălceanu

 

Click! spune

La patinoarul de la Mall Promenada, intrarea costă 20 de lei pe zi de luni până joi şi 25 de lei în weekend. Închirierea unei perechi de patine costă 15 lei/sesiune, iar a unui bobby (suport patinaj) 15 lei/oră.

Şi în Drumul Taberei se patinează cu 10 lei pe zi în timpul săptămânii şi cu 15 lei în weekend, iar închirierea patinelor te mai costă 10 lei.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1