Regalul filmelor româneşti, în parc. Idei pentru timpul liber

Ultima actualizare:

În perioada 11-14 iulie, Primăria Sectorului 2, prin Centrul Cultural “Mihai Eminescu”, organizează în Parcul Tei din Bucureşti un regal al filmului contemporan românesc, sub egida “Park Film Festival”.

Cele patru zile dedicate cinematografiei naționale vor aduce în fața publicului câteva realizări de marcă: 11 iulie - “Două lozuri”, 12 iulie -”Faci sau taci”, 13 iulie - “Hawaii” și 14 iulie - “București NonStop”. Evenimentul va începe de la ora 20.00, cu prezentarea fiecărui film de către regizori,  scenariști, actori din distribuție, urmată de proiecția peliculei. Accesul este gratuit. 

«Vară Magică» în Bucureşti, cu 13 concerte

Cea de-a VIII-a ediţie a Festivalului Internaţional „Vară Magică” are loc în perioada 10 iulie – 21 august, la Ateneul Român. Evenimentul de anul acesta este dedicat împlinirii a 560 de ani de atestare documentară a oraşului Bucureşti şi a 360 de ani de când acesta a devenit capitală a Ţării Româneşti. Festivalul vine cu 13 concerte extraordinare, ce vor avea loc în fiecare miercuri şi joi, de la ora 19.30. Preţul biletelor porneşte de la 85 de lei. 

Parada Sarmalelor, în Herăstrău

Atenţiune, atenţiune! În weekendul 12-14 iulie are loc Parada Sarmalelor, în Parcul Herăstrău din Bucureşti. Este primul festival care va reuni în aceeaşi „formaţie” cele mai delicioase tipuri de sarmale, pregătite chiar sub ochii voştri, pe terasa Berăriei H. De dimineaţa şi până seara vă puteţi delecta cu sărmăluţe de toate soiurile, de la tradiţionale, până la turceşti, de pui în foi de viţă, cu năut, cu păsat de porumb sau sarmale cu sushi de somon în foi de orez. Asta după ce cu o zi înainte, pe 11 iulie, va susţine un concert aici chiar trupa Sarmalele Reci (de la ora 19.30). Intrarea la ambele evenimente este liberă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net