Protest cu ligheane colorate la Primăria Capitalei

ligheane.jpg

ligheane primaria capitalei
Oamenii au adus ligheane ca să le arate autorităţilorcum se spală
foto: Facebook

Ajunşi la limita răbdării pentru că îngheaţă în case şi nu au apă caldă, mai multe persoane protestează, joi dimineață, în fața Primăriei Capitalei. Oamenii au adus cu ei ligheane ca să le arate autorităţilor cum sunt nevoieţi să se spele.

Avariile repetate ale RADET şi problemele companiei i-au scos din minţi pe bucureştenii din mai multe sectoare. Joi dimineaţă în faţa primăriei câteva zeci de persoane s+au strâns şi au protestat faţă de aceste probleme. 

„Protestăm pentru că nu avem apă caldă și căldură într-o bună bucată din București. Am venit cu lighean în care ne spălăm ca pe vremea lui Ceaușescu. (...) Nu știu ce se va schimba, depinde de primar și de administrație. Sperăm să se cheltuiască mai puțini bani pe alte lucruri care nu sunt necesare. Avem cel mai scump târg de Crăciun, de exemplu. Pentru asta sunt bani și pentru foarte multă publicitate pentru primărie, la televizor”, a spus Maria, potrivit Mediafax.

ligheane.jpg

ligheane primaria capitalei
Oamenii au adus ligheane ca să le arate autorităţilorcum se spală
foto: Facebook

Altă protestatară a precizat că participă la acțiune pentru a-și susține vecinii care nu au agent termic.

„Eu am venit din solidaritate cu vecinii mei care nu au apă caldă și căldură din Drumul Taberei. Eu am. Sunt pe aici. Am venit să îi spun doamnei primar Firea că nu mai trebuie să cheltuiască banii publici, milioane de euro pe târguri de Crăciun, pe beculețe, pe vouchere și alte prostii și să investească în RADET, în transportul în comun și în infrastructură”, a declarat Delia Mihalache.

 

 

Citeşte şi:

 

Sinistrați în București de RADET. Bolnavii din spitale au primit aeroterme și șervețele umede

Cum îți încălzești locuința dacă nu ai căldură din cauza avariilor RADET. Metode rapide și ieftine

Loading...

Citește și

  • Spitalele pot intra în carantina in caz de epidemie

    Este alertă în Bucureşti. Trei spitale vor rămâne fără apă caldă în următoarele 24 de ore. Este vorba despre Institutul Oncologic Fundeni, Institutul Clinic Fundeni şi Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare C.C. Iliescu. Managerii celor trei unităţi medicale au fost informaţi cu privire la această situaţie, joi dimineaţă, de Regia Autonoma de Distributie a Energiei Termice (RADET).

  • barbat regleaza termostatul unui calorifer

    Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice (RADET) intră în faliment, după ce Curtea de Apel București a menținut, luni, decizia Tribunalului București, din luna aprilie. Primăria Capitalei a dat asigurări că a luat măsuri pentru a putea furniza agent termic. Premierul Ludovic Orban a anunţat că a vorbit cu ministrul Economiei să facă ce este necesar, astfel încât bucureştenii să nu fie afectaţi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1