Primarul Piedone a demolat chioșcurile ilegale de la stația de metrou Izvor

demolare-chioscuri-metrou-piedone-id174131_inquam_photos_octav_ganea.jpg

Cristian Popescu Piedone a asistat la acțiunea de demolare
Inquam Photos / Octav Ganea

A început demolarea chioşcurilor de la staţiile de metrou din sectorul 5. Acțiunea are loc imediat după ce în presă au apărut stenograme DNA, care prezintă o convorbire între primarul de sector, Cristian Popescu Piedone, şi liderul sindicatului de la metrou, Ion Rădoi.

O firmă subordonată Primăriei Sectorului 5 din București a demolat în noaptea de marți spre miercuri chioșcurile amplasate ilegal de sindicatul de le metrou în stația Izvor, anunță G4Media.ro. Primarul Cristian Popescu Piedone a fost personal să asiste la lucrări. Demolarea a început în toiul nopţii de luni spre marţi.

demolare-chioscuri-izvor-piedone-id174130_inquam_photos_octav_ganea.jpg

Demolarea a început în noaptea de marți spre miercuri
Inquam Photos / Octav Ganea

Demolarea chioșcurilor de pe spațiul controlat de sindicatul condus de Ion Rădoi s-a produs la o săptămână după ce DNA a deschis un dosar penal ce viza acțiunile lui Rădoi, care a încercat să împiedice demolarea chioșcurilor. G4Media.ro a publicat luni stenograme din dosarul DNA în care Piedone apare spunându-i lui Rădoi să îi dea jumătate de stație de metrou pentru spații comerciale. Ulterior, Piedone a declarat pentru G4Media.ro că ”a fost o glumă în stilul meu caracteristic”.

Citește și:

Piedone către Rădoi: "După ce o să învii, îmi dai şi mie o jumate de staţie la Izvor? Rădoi: "O juma de staţie întreagă îţi dau”

Piedone, despre stenogramele DNA: ”Un spirit de glumă în stilul meu caracteristic"

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1