Prefectul Traian Berbeceanu, cu cercel în ureche și haine sport pe vremea când era polițist în Hunedoara

traian-berbeceanu-00005.jpg

traian berbeceanu in tinerete
Așa arăta Traian Berbeceanu la începutul anilor 2000, când era polițist în Hunedoara
foto: Traian Manu

Traian Berbeceanu, actualul prefect al Capitalei, reprezenta o apariţie pitorească în rândul poliţiştilor hunedoreni, în anii 2000. Cu cercel în urechea stângă și îmbrăcat mai tot timpul în haine sport, Berbeceanu făcea figură aparte la locul d emuncă, dar și la conferințele de presă.

La începutul anilor 2000, Traian Berbeceanu, atunci şef al Serviciului de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog (SCCOA) Hunedoara, se distingea adesea de colegii săi poliţişti prin stilul său nonconformist pe care îl afişa în timpul apariţiilor sale publice.

Hainele sport şi hanoracele erau aproape nelipsite din vestimentaţia actualului prefect al Capitalei, fie la locul de muncă, fie la conferinţele de presă. Traian Berbeceanu purta chiar şi un cercel în urechea stângă, arată fotografiile realizate de Traian Manu în 2005.

1/5

În timpul apariţiilor publice din prezent, Traian Berbeceanu a fost nevoit să renunţe la stilul vestimentar cu care şi-a obişnuit cunoscuţii în vremea în care se remarca în munca de poliţist, preferând costumele elegante.

Citește mai multe despre cariera hunedoreană a lui Traian Berbeceanu pe Adevarul.ro.

Loading...

Citește și

  • traian berbeceanu

    Traian Berbeceanu a fost întâmpinat cu aplauze şi mulţumiri la o întâlnire inedită cu hunedorenii. Zeci de oameni au dorit să-şi arate preţuirea pentru fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Alba. Recent, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României l-a găsit nevinovat pe Berbeceanu, într-un dosar în care anchetatorii săi au fost condamnaţi.

  • Polițistul Traian Berbeceanu

    Gelați, frezați, aranjați, cu ochelari de soare și cu uniforme la modă. Așa arată mai nou tinerii polițiști aflați în intersecție sau în timpul patrulării. Traian Berbeceanu, care a fost ales de două ori polițistul anului a avut un comentariu nuanțat la adresa colegilor săi: ”Văd tineri polițiști cu uniforme mulate pe buci”.