Prefectul Capitalei, clarificări despre şedinţa privind restricţiile din Bucureşti: "Nu modificăm nimic"

alin-stoica-prefect-bucuresti.jpg

Alin Stoica, prefectul Bucureştiului

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat sâmbătă (27 martie), înainte de ședința privind restricțiile din București, că se vor aplica regulile din ordinele miniștrilor și că nu se va modifica nimic.

"Nu modificăm nimic, sunt regulile din ordinul miniștrilor, credem că e bine să fie prinse în același act. Măsurile o să intre în vigoare de la ora 0.00, dar noua oră de la care nu putem să ieșim va intra în vigoare duminică seară", a spus prefectul, conform digi24.ro.

El a adăugat că pe Facebook și pe site-ul Prefecturii vor fi puse clarificări la toate întrebările primite în această perioadă. Alin Stoica a spus că, dacă Bucureștiul va trece de incidența 7,5 cazuri la mia de locuitori, se vor aplica măsurile aferente, iar schimbările se vor face mai repede de cele 14 zile.

Comitetul pentru Situații de Urgență al Municipiului București a început la ora 12.00. Hotărârea de Guvern care prevede noile restricţii de circulaţie, precum și măsuri pentru agenţii economici, aplicabile în funcţie de rata de infectare din fiecare localitate, a fost publicată în Monitorul Oficial, vineri seara. 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1