Pe unele le-ați «astupat», dar pe altele le-ați uitat!

Ultima actualizare:

    7 martie, şoseaua  Fabrica de Glucoză,  groapă uriaşăFotografii: Florin Şuler
7 martie, şoseaua Fabrica de Glucoză, groapă uriaşăFotografii: Florin Şuler

Capriciile vremii au ”ucis” străzile Capitalei. În urmă cu o săptămână, reporterii Click! au fost la „vânătoare” de gropi şi au măsurat cele mai spectaculoase ”exemplare”. Primăria Capitalei a anunţat că a început ”asfaltiada” de primăvară, aşa că am fost să vedem rezultatele reparaţiilor.

Cele două intrări în Capitală ale A3 (Autostrada Ploieşti-Bucureşti), străzile Fabrica de Glucoză şi Dimitrie Pompeiu au ieşit din iarnă găurite ca o sită. Lăsate de izbelişte de ani şi ani, în aşteptarea terminării A3, cele două drumuri au fost peticite şi de această dată, aşa cum se pricep drumarii. Asfaltul a început să se lase, s-a crăpat, dar rezultatul contează: groapa a dispărut. Temători, şoferii văd bălţile de pe drum şi circulă cu frică, neştiind dacă sub stratul de apă se află asfalt sau ”hăul nemilos”. 


    14 martie, şoseaua  Fabrica de Glucoză,  groapă „plombată”
14 martie, şoseaua Fabrica de Glucoză, groapă „plombată”

O zonă unde multe maşini au fost ”jertfite” este şi Colentina-Doamna Ghica. După deszăpezirea în marş forţat, au apărut adevărate cratere, iar asfaltiada Municipalităţii nu le putea ocoli. Aici reparaţia a reuşit mai bine, iar şoferii circulă acum în siguranţă. Chiar şi ”gropanul” etalon, situat în faţa bisericii din intersecţie, la câţiva metri de intrarea în Parcul Plumbuita a fost acoperit. 


    Groapa de pe str. Vasile Lascăr a fost astupată
Groapa de pe str. Vasile Lascăr a fost astupată


    Drumarii au lucrat  şi pe str. Doamna Ghica
Drumarii au lucrat şi pe str. Doamna Ghica

Mare minune mare pe strada Vasile Lascăr. Situată în topul arterelor pline de capcane rutiere, acest drum din centrul Capitalei, care face legătura între bd Carol şi bd Dacia a devenit o stradă a patimilor pentru şoferi. În urma semnalelor Click!, drumarii şi-au adus aminte de Vasile Lascăr şi au trecut la plombarea gropilor. 

”Le-au reparat, dar nu ştiu cât o să reziste asfaltul pus, pentru că deja s-a crăpat şi a început să îl spele ploaia”, se îndoieşte Dragoş Rizea, şofer de meserie, de munca depusă de reprezentanţii Primăriei Capitalei. 


    Pe bd. Dimitrie Pompeiu, craterul  a dispărut
Pe bd. Dimitrie Pompeiu, craterul a dispărut

Sunt şi străzi pe care gropile au rămas „neatinse”, la fel cum le-am fotografiat săptămâna trceută. Printre ele, ”şanţurile” de pe str. Ion Ţuculescu, str. Matei Voevod, bd Nicolae Grigorescu, str. Liviu Rebreanu. Gropile de pe aceste drumuri sunt bine merci, probabil reprezentanţii Administraţiei Străzilor din cadrul Primăriei Capitalei nu le-au găsit pe hartă! Aşteptăm!


    Groapa măsurată acum o săptămână pe  str. Ion Ţuculescu este tot acolo, identică
Groapa măsurată acum o săptămână pe str. Ion Ţuculescu este tot acolo, identică

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
image
actualitate.net
image
actualitate.net