Partidul lui Băsescu îşi schimbă candidatul la prezidenţiale: Udrea în locul lui Diaconescu

Ultima actualizare:

    Cristian DiaconescuFoto: David Muntean
Cristian DiaconescuFoto: David Muntean

Dezbaterile interne din Partidul Mişcarea Populară au atins luni punctul culminant: Cristian Diaconescu, candidatul iniţial la alegerile prezidenţiale, şi-a anunţat plecarea din partid, în locul său putând fi promovată Elena Udrea.

Liderul PMP Vaslui, Ion Vrînceanu, a sintetizat cel mai bine situaţia după înlocuirea lui Cristian Diaconescu: românii nu vor un diplomat la conducere, ci "un om care ştie să se aplece şi să pupe şi ţigani, şi ţărani".

"Sincer, îmi pare rău de domnul Diaconescu, pe care îl admir ca diplomat. Dumnealui nu a crescut deloc în sondaje. Dimpotrivă, de când și-a anunțat candidatura doamna Macovei, a scăzut în preferințele electoratului. De aceea, doamna Udrea va avea mult mai multe șanse, pentru că are și partidul în spate. Românul nu vrea un diplomat în fruntea țării, ci un om popular popular, care știe să se aplece, să ia de gât și să pupe și țigani, și țărani, așa cum face Traian Băsescu. În plus, din ce am întrebat și noi lumea, populația din județul Vaslui o adoră pe Elena Udrea”, a declarat, luni,pentru Mediafax președintele PMP Vaslui, Ion Vrînceanu.

Elena Udrea
Elena Udrea

El a mai afirmat că are mandatul Biroului Permanent Județean al PMP Vaslui de a o susține pe Elena Udrea dacă aceasta își va anunța candidatura la Președinție.

Cristian Diaconescu și-a anunțat, luni, candidatura ca independent la alegerile prezidențiale, precizând că, în această postură, nu va mai fi membru PMP, dar că va rămâne președintele Fundației Mișcarea Populară.

Imediat după ce Cristian Diaconescu a anunțat că va candida ca independent la Președinție și că pleacă din PMP, Elena Udrea a făcut o declarație la sediul PMP în care a spus că regretă decizia lui Diaconescu, mai ales înaintea ședinței de marți a Colegiului Director, care va decide candidatul partidului.

”Sunt pregătită să-mi asum candidatura la Președinție”, a anunțat în acest context Udrea, susținând că ea este candidatul care îl poate învinge pe Victor Ponta în competiția pentru Cotroceni.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net