N-ai idee ce faci în de weekend? Uite cum îţi poţi petrece timpul liber

Ultima actualizare:

    Ovidiu Lipan Ţăndărică face un duet de excepţie cu Irina Sârbu (jazz) - foto: irinasarbu.ro
Ovidiu Lipan Ţăndărică face un duet de excepţie cu Irina Sârbu (jazz) - foto: irinasarbu.ro

Pe bucureşteni îi aşteaptă vreme frumoasă în weekend. Dacă eşti din Bucureşti sau te afli în trecere, dar nu ai nici o idee de cum ai vrea să-ţi petreci timpul liber într-un mod plăcut, Click! îţi recomandă câteva lucruri pe care n-ar trebui să le ocoleşti.

Ieşirile la iarbă verde sau la bere cu prietenii ţi s-ar putea părea banale sau plictisitoare. Dacă ai prieteni care te plictisesc, atunci ar fi bine să faci ceva, poate chiar să-i schimbi. Ca să nu ajungi să iei o astfel de decizie radicală, mai bine i-ai lua cu tine şi să mergeţi într-un loc în care vă puteţi redescoperi ca oameni. Sâmbătă sunt porţi deschise la Centrul de dezvoltare Morningstar (strada Almaş nr. 16 – Bucureştii Noi). Pe tot parcursul zilei vă vor fi prezentate, gratuit, cursuri şi terapii de dezvoltare personală (gândire pozitivă, yoga, ayurveda, masaj corporal, cure de detoxifiere a organismului şi Stress Detox). Specialiştii Morningstar vor răspunde la întrebări legate de cursurile şi terapiile pe care le coordonează, începând cu ora 10.00. Programul de sâmbătă cuprinde cursuri de qi-gong (părinte-copil), tehnici de relaxare prin yoga, tehnici de masaj, pilates.

Muzica bună îşi are rostul şi locul ei. Sâmbătă seară, de la ora 20.00, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Irina Sârbu, Marius Mihalache şi White Mahala te aşteaptă în Piaţa Regiunilor, un nou loc public amenajat pe BD. Unirii, între Piaţa Alba Iulia şi strada Traian.

Dacă te pregăteşti de vacanţă şi ai bani de cheltuit, atunci cel mai bine ar fi să iei cu asalt centrul expoziţional Romexpo, unde, în acest weekend, are loc târgul estival de bunuri de larg consum. Organizatorii au pregătit o serie de evenimente conexe, care au menirea de a te ţine cât mai mult în zonă. De vineri şi până duminică, la Romexpo vei putea juca tenis de câmp, badminton şi baschet, vei putea lua cursuri de prim ajutor sau de actorie. Nu vor lipsi atelierele de creaţie, demonstraţii ale celor mai îndemânatici barmani, mici piese de teatru şi concursuri cu premii. Dacă nu ai oroare de mulţime, atunci Romexpo e locul în care ar trebui să te duci.

Vei mânca sănătos şi copios dacă te duci în Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4. De vineri şi până duminică parcul găzduieşte un târg tradiţional de Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel. Chiar dacă nu eşti prea religios, du-te să-ţi hrăneşti pântecul cu bucate alese din Maramureş. Sâmbătă, începând cu ora 10.00, gospodinele din această zonă a ţării vor începe să frământe cea mai mare plăcintă cu brânză din câte a văzut omenirea (10 metri lungime). Nu rata ocazia de a te linge pe degete!

Dacă ai visat la o vacanţă exotică în Thailanda sau măcar la un nevinovat masaj din partea micuţelor thailandeze, atunci poţi „gusta” din cultura şi tradiţiile acestui popor chiar aici, în Bucureşti. Vineri, la ora 17.00, se deschide, la Muzeul Satului „Dimitrie Gusti”, „Festivalul Thailandez”. Ceremonia va fi urmată de un spectacol tradiţional thailandez. Sâmbătă şi duminică, între orele 10.00 şi 19.00, vei putea admira peisajele năucitoare pe care le oferă Thailanda, graţie expoziţiei de fotografii care se deschide aici. Te mai aşteaptă preparate gastronomice specific thailandeze, gătite de bucătarul restaurantului Roberto’s din Athenee Palace Hilton, şi demonstraţii de sculptură în fructe şi legume. Dacă ar fi după noi, am zice că nu trebuie să ratezi spectacolul de dans tradiţional thailandez, susţinut de zece dansatori profesionişti ai Institutului de Artă a Spectacolului de pe lângă Ministerul Culturii din Bangkok. Intarea costă 10 lei (adulţi), 5 lei (pensionari) şi 2,5 lei (studenţi).

Festivalul thailandez de la Muzeul Satului începe vineri, la ora 17.00
Festivalul thailandez de la Muzeul Satului începe vineri, la ora 17.00

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net