Metroul nu va circula în noaptea de Înviere. Ce program va avea în zilele de Paște

dezinfectie-metrou-nebulizare-3d.jpg

Puține persoane mai călătoresc cu metroul în această perioadă de teama coronavirusului
Puține persoane mai călătoresc cu metroul în această perioadă de teama coronavirusului
Citeste tot despre: 

Pentru prima dată, în noaptea de Înviere bucureștenii vor sta acasă. Din acest motiv, nici metroul nu va circula. Va avea un program special în perioada 17-20 aprilie.

Cu ocazia Sărbătorilor Pascale din acest an, Metrorex reorganizează  circulația trenurilor de metrou astfel: în perioada 17-20 aprilie, pe Magistrala 1 (Republica – Distor 2), pe Magistrala 2 (Berceni – Pipera) și pe Magistrala 3 (Anghel Saligni – Preciziei) trenurile vor veni la un interval de circa 10 minute. Pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2 – Străulești) timpul de așteptare va fi de circa 11 minute.

În noaptea de Înviere (18-19 aprilie) Metroul nu va circula, anunță Metrorex printr-un comunicat: „În contextul actual și ținând cont de Ordonanța Militară nr. 2, care spune că se pot oficia slujbe în lăcașele de cult de către preoți, fără accesul publicului, slujbele putând fi transmise în mass-media sau online, în noaptea de Înviere trenurile de metrou nu vor circula”. De precizat că în zilele nelucrătoare și sărbători legale programul Metroului e între orele 5.00 și 23.00.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1