Începe maratonul de spectacole ale absolvenților de Teatru

anamaria_feraru_absinth.jpg

anamaria feraru absinth gala absolventilorSpectacolul „Absinth” realizat de studenta de regie Ilinca Prisăcariu, cu Anamaria Feraru (foto) în rolul principal a câștigat trofeul Galei Absolvenților UNATC promoția 2015-2018foto: arhiva personală
spectacole de teatru, spectacole teatru studentesti, teatru, studenti unatc, absolventi unatc, spectacole unatc, UNATC
de Andreea Dumitru

Marți (7 august) începe cea mai nouă mișcare de teatru tânăr, inițiată de proaspeții absolvenți și creatori de Teatru de la UNATC (Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică, București). Se numește micro-stagiunea stArtAct, cuprinde șapte spectacole, se desfășoară în perioada 7 august – 11 septembrie și e găzduită de Teatrul Independent UnTeatru din Capitală.

Tinerii regizori care au absolvit anul acesta UNATC, reuniți în jurul unui crez comun, acela că teatrul, ca orice artă autentică, se reinventează cu fiecare nouă generație, vă invită la UnTeatru (strada Sfinții Apostoli nr. 44, sector 5, București) pentru a urmări spectacolele lor de licență. „Vinovații” sunt Amalia Iorgoiu, Alexandru P. Rusu, Ester Mitrofan, Alexandru Andrei și Ilinca Prisăcariu, dar și Diana Tănase și A. Hartmann, de asemenea tineri regizori la început de drum.

stArtAct înseamnă 7 spectacole de teatru tânăr, 7 viziuni inedite asupra lumii contemporane, 7 dramaturgi europeni, 7 seri de suflul nou, 7 oportunități de a vedea tinerii actori și scenografi în acțiune. Detalii despre această microstagiune se găsesc și pe site-ul UnTeatru, dar și pe facebook, la 

Programul micro-stagiunii stArtAct de la UnTeatru

startact_unteatru.jpg

startact unteatru teatru studentesc spectacoleAbsolvenții din 2018 ai UNATC vă așteaptă la teatrufoto: arhiva personală

 

 • „Orchestra Titanic” de Hristo Boicev (regia: Amalia Iorgoiu) - 7 august, ora 20.00
 • „Îngrijitorul” de Harold Pinter (regia: Alexandru P. Rusu) - 14 august, ora 20.00
 • „Lecția” de Eugène Ionesco (regia: Diana Tănase) - 16 august, ora 20.00
 • „Caii la fereastră” de Matei Vișniec (regia: Ester Mitrofan) – 21 august, ora 20.00
 • „Aniversarea” de Jeroen van den Berg (regia: Alexandru Andrei) – 28 august, ora 20.00
 • „Absinth” de Magda Fertacz (regia: Ilinca Prisăcariu) – 4 septembrie, ora 20.00
 • „Respectfully yours.../...cu respect” după Jean-Paul Sartre (regia: A. Hartmann) – 11 septembrie, ora 20.00

 

Loading...

Citește și

 • De ce nu poartă niciodată pantaloni Prințesa Charlotte?

  La cei trei ani ai săi, micuța Charlotte este deja o fashionistă. Fiecare outfit purtat de ea, fie la evenimentele de familie, fie la cele oficiale ale monarhiei britanice, ajunge să fie sold out în doar câteva secunde.

 • Céline Dion, părăsită de iubitul tinerel

  Céline Dion este devastată! Diva de 50 de ani, care se află în prezent în Australia în cadrul unui nou turneu mondial, este prăbuşită de durere după ce frumuşelul dansator spaniol Pepe Munoz (33 de ani) a decis să pună punct relaţiei lor.

 • eva longoria premiera film dogs day

  Eva Longoria, sexy pe covorul roşu la mai puţin de două luni după ce a născut

  Eva Longoria a avut o apariţie spectaculoasă la premiera filmului „Dog Days”. La mai puţin de două luni după ce a adus pe lume un băieţel, actriţa de 43 de ani a topit deja kilogramele în exces şi arată nemaipomenit.

 • Vremea va ţine cu noi în minivacanţa de Sfânta Maria

  Se anunţă două săptămâni călduroase în majoritatea zonelor ţării, cu maxime de 30-31 grade Celsius, spun meteorologii, care, luni, 6 august, au emis prognoza pentru perioada 6 – 19 august. Ploile vor fi din ce în ce mai rare şi doar la nivel local. În minivacanţa de cinci zile, pe care o vom avea cu ocazia Sfintei Maria, vremea va ţine, în general, cu noi.

 • vacanta-copii

  Structura anului şcolar 2018-2019. Mai sunt 34 de zile de vacanță

  Copiii se pot juca cât e ziua de lungă încă 34 de zile. Ministerul Educației a stabilit când se vor deschide cursurile următorului an școlar și când vor fi vacanțe.

 • Monica Davidescu își serbează ziua în Maroc

  Actriţa pe care o ştiţi din serialul „Cu un pas înainte”, dar şi de la „Dansez pentru tine”, Monica Davidescu, a împlinit ieri 46 de ani, dar pare cu mult mai tânără, având o siluetă de viespe.