Încep înscrierile la creșele din sectorul 6. Se fac în două etape

copii-la-cresa.jpg

Sunt 940 de locuri pentru copii la creșele din sectorul 6
Sunt 940 de locuri pentru copii la creșele din sectorul 6
Foto: Primăria sectorului 6

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 (DGASPC) anunță că în perioada următoare vor începe înscririle copiilor la creșe. Sunt 940 de locuri și vor fi ocupate în două etape.

În sectorul 6, există trei centre de zi de tip creșă. Este vorba despre Pinocchio, Neghiniță și Harap Alb, care dispun de 940 de locuri.

Acestea pot fi ocupate de copiii cu vârste cuprinse între 1 și 3 ani, cu domiciliul stabil în sector. Iar prioritate au cei care care provin din medii defavorizate, din familiile cu un singur părinte sau ai căror părinți au serviciu.

Încep înscrierile la creșele din sectorul 6. Se fac în două etape

Procesul de înscriere se va desfășura în două etape:

  • în perioada 21-30 iunie, va avea loc prima etapă, când vor avea loc  reînscrierile copiilor care merg în prezent creșele;
  • în perioada 7 – 21 iulie 202, va fi cea de-a doua etapă pentru înscrierea copiilor noi.

”Pentru copiii ai căror părinți au depus cereri de înscriere pentru anul 2021/2022 începând cu anul 2019, nu este necesar să se reia procedura de înscriere, cererile vor fi procesate automat. Reînscrierea și înscrierea se vor desfășura exclusiv online, prin intermediul platformei: www.cresaonline.asistentasociala6.ro”, au transmis autoritățile locale. 

Pentru mai multe detalii privind procedurile de înscriere, actele necesare și termenele ce trebuie respectate, accesați site-ul oficial al DGASPC Sector 6 la adresa: https://protectiacopilului6.ro/protectiacopilului6_doc_3040_calendarul-r... sau linia de tip call center 021997.

 

Loading...