Horațiu Mălăele, porție zdravănă de râs pe scenă cu fiul lui

Ultima actualizare:

    Horațiu Mălăele, împreună cu fiul său mai mare, Bogdan. Foto: wowbiz.ro
Horațiu Mălăele, împreună cu fiul său mai mare, Bogdan. Foto: wowbiz.ro

Inegalabilul showman Horațiu Mălăele va face haz de necaz în stilul caracteristic împreună cu fiul său cel mare, actorul Bogdan Mălăele, într-un nou spectacol, intitulat „Ediție Specială”. Sâmbătă, 24 iunie, cei doi vă invită să râdeți cu poftă în cadrul celei mai noi producții, care se joacă la Cinema Pro.

Umorul sec nu e ușor de înțeles, însă cel produs de inimitabilul Horațiu Mălăele spune totul despre geniul actorului. Spectatorii nu se uită unii la alții bulversați, ci pătrund din prima esența discursului său. Cu același umor sec tipic și o infinită plăcere a improvizației, cel mai nou spectacol marca Horațiu Mălăele va lăsa, cu siguranță, urme însemnate pe chipul privitorilor. De râs cu lacrimi, firește.


    Horațiu Mălăele, într-o fotografie mai veche cu cei doi fii, Cristian și Bogdan (medalion)
Horațiu Mălăele, într-o fotografie mai veche cu cei doi fii, Cristian și Bogdan (medalion)

În „Ediție specială”, Mălăele, tatăl și fiul, se întrec necontenit în dialoguri actoricești fine și subtile, de un umor exploziv sau monologuri cu o sensibilitate lirică aparte, în acompaniamentul armonios al îndrăgitului artist Radu Captari. Muzica, interpretată de artistul 100% roman, dar cu suflet rusesc și, melodiile noi, compuse pe texte ce aparțin maestrului Horațiu Mălăele, vor întregi imaginea fascinantă a universului umoristic.

Spectacolul, care va avea loc la Cinema Pro, începând cu ora 19.30, va dura aproximativ o oră și jumătate. Seara de sâmbătă se va încheia în jurul orei 22.00, după vizionarea filmului „Funeralii Fericite”, proiecție de care spectatorii vor beneficia în mod gratuit.

Pelicula este o comedie excepțională ce îl aduce pe Horațiu Mălăele atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor, și ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Biletele sunt disponibile la preț general (65 ron) și pot fi achiziționate de la casa de bilete a sălii  Cinema Pro sau online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro  și www.ticketnet.ro.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net