Horațiu Mălăele, porție zdravănă de râs pe scenă cu fiul lui

horatiu_si_bogdan_malaele.jpg

spectacol Editie speciala Horatiu Malaele
Horațiu Mălăele, împreună cu fiul său mai mare, Bogdan. Foto: wowbiz.ro

Inegalabilul showman Horațiu Mălăele va face haz de necaz în stilul caracteristic împreună cu fiul său cel mare, actorul Bogdan Mălăele, într-un nou spectacol, intitulat „Ediție Specială”. Sâmbătă, 24 iunie, cei doi vă invită să râdeți cu poftă în cadrul celei mai noi producții, care se joacă la Cinema Pro.

Umorul sec nu e ușor de înțeles, însă cel produs de inimitabilul Horațiu Mălăele spune totul despre geniul actorului. Spectatorii nu se uită unii la alții bulversați, ci pătrund din prima esența discursului său. Cu același umor sec tipic și o infinită plăcere a improvizației, cel mai nou spectacol marca Horațiu Mălăele va lăsa, cu siguranță, urme însemnate pe chipul privitorilor. De râs cu lacrimi, firește.

horatiu_malaele.jpg

spectacol Editie speciala Horatiu Malaele
Horațiu Mălăele, într-o fotografie mai veche cu cei doi fii, Cristian și Bogdan (medalion)

În „Ediție specială”, Mălăele, tatăl și fiul, se întrec necontenit în dialoguri actoricești fine și subtile, de un umor exploziv sau monologuri cu o sensibilitate lirică aparte, în acompaniamentul armonios al îndrăgitului artist Radu Captari. Muzica, interpretată de artistul 100% roman, dar cu suflet rusesc și, melodiile noi, compuse pe texte ce aparțin maestrului Horațiu Mălăele, vor întregi imaginea fascinantă a universului umoristic.

Spectacolul, care va avea loc la Cinema Pro, începând cu ora 19.30, va dura aproximativ o oră și jumătate. Seara de sâmbătă se va încheia în jurul orei 22.00, după vizionarea filmului „Funeralii Fericite”, proiecție de care spectatorii vor beneficia în mod gratuit.

Pelicula este o comedie excepțională ce îl aduce pe Horațiu Mălăele atât în ipostaza de actor, cât și în cea de regizor, și ilustrează o lume populată de personaje ciudate în care comedia neagră îmbină satira socială cu drama psihologică, pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Biletele sunt disponibile la preț general (65 ron) și pot fi achiziționate de la casa de bilete a sălii  Cinema Pro sau online de pe www.eventim.ro, www.bilet.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro  și www.ticketnet.ro.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1