Gabriela Firea, sfătuită de copiii ei să nu mai candideze la Primăria Capitalei

gabriela-firea-familie.jpg

gabriela firea cu sotul si cei doi copii ai lor
Gabriela Firea, alături de Florentin Pandele și cei doi copii ai lor
foto: arhivă personală

Gabriela Firea a anunțat, miercuri seara, că va candida pentru un un nou mandat de primar al Capitalei, în ciuda faptului că băieții ei o sfătuiesc să renunțe.

Actualul primar al Bucureștiului a precizat că se așteaptă ca 2020 să fie un an greu, dar că este „pregătită de luptă”.

„Candidez pentru un nou mandat de primar general. Consider că mi-am făcut datoria la Primăria Capitalei cu cinste, am terminat proiectele rămase începute din fostele mandate și am început noi proiecte, împreună cu echipa mea. Vrem să le finalizăm într-un timp cât mai scurt, să vă invit la punerea pietrei de temelie a Spitalului Metropolitan, care se va construi în zona de Nord a Capitalei și va avea 1.000 de paturi și va deservi pacienți din București și din întreaga țară. Va avea și centre de excelență și spații de cazare pentru rudele pacienților, pentru medici și asistente, creșă, grădiniță, after-school. Va avea și heliport pentru urgențe. E un proiect de anvergură pe care l-am început și ar fi normal să îl termin”, a spus edilul.

Gabriela Firea a spus că băieții ei îi cer să nu mai candideze

„Copiii cei mai mari îmi spun să nu mai candidez, pentru că este oboseală foarte mare, riscuri foarte mari, atacuri foarte dure, pe care nu le merit. Copiii mari ne spun să nu mai candidăm pentru că nu merităm această viață atât de dură pe care o trăim. Nu e normal să abandonăm, nici eu, nici soțul meu”, a mai declarat Gabriela Firea, pentru Mediafax.

Gabriela Firea are un băiat din prima căsnicie, Tudor Ştefan, născut în 1995. După decesul soţului, Răsvan Firea, în 24 ianuarie 2010, Gabriela Firea s-a recăsătorit cu Florentin Pandele în septembrie 2010, cu care are doi copii, David Petru (2012) şi Zian Mihail (2015).

Citește și:

Gabriela Firea: «La şefia PSD nu candidez. Am alţi colegi din partid mai calificaţi decât mine»

Ce mari s-au făcut băieții Gabrielei Firea! Vedete și copii în prima zi de școală

Loading...
 
 

Citește și

  • florin pandele si gabriela firea

    Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a susținut, într-un interviu pentru România TV, că soției sale, Grabriela Firea, i-a fost găsită în colon "o sârmă de vreo 3 centimetri". Primarul general ar fi refuzat să se trateze în străinătate, gândindu-se la "ce va spune lumea".

  • gabriela firea iulian brezean

    Absenţa Gabrielei Firea din ultima perioadă are legătură cu starea şubredă de sănătate a primarului general. Fosta jurnalistă a fost operată la Spitalul Colentina, după ce a suferit de o afecţiune gastro-intestinală acută. Anunţul a fost făcut chiar de Gabriela Firea, care a mulţumit medicilor de la Spitalele Colentina şi Cantacuzino, pe pagina ei oficială de Facebook.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1