Gabriela Firea, fericită la aniversarea de 4 ani a fiului cel mic

tort_copil_gabriela_firea.jpg

gabriela firea copil tort
Gabriela Firea, la momentul tortului lui Zian-Mihail, fiul ei cel mic
Foto: arhivă personală

Gabriela Firea s-a bucurat de câteva momente frumoase în familie în ultimele săptămâni. Fosta jurnalistă, actualmente primarul general al Capitalei, a trecut prin clipe grele de la finele anului trecut şi până acum din cauza problemelor de sănătate. Gabriela Firea s-a operat de două ori la colon şi urmează să fie supusă unei a treia intervenţii chirurgicale în curând. Până atunci însă, primarul Capitalei a profitat de aniversarea de 4 ani a fiului cel mic pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi.

Gabriela Firea (46 de ani) a dispărut de pe scena politică în ultima jumătate de an, iar cauya absenţei ei are legătură cu problemele de sănătate pe care primarul Capitalei le-a tot acuzat. Edilul-șef al Capitalei s-a operat laparoscopic în luna decembrie la Spitalul Cantacuzino pentru că acuza afecțiuni gastroenterolorgice, dar a continuat să se simtă rău. După atâtea luni de suferinţă, Gabriela Firea s-a bucurat din plin de timpul petrecut cu cei dragi la aniversarea de patru ani a micuţului Zian-Mihail.

gabriela_firea_copil.jpg

gabriela firea aniversare copil
Gabriela Firea a radiat de fericire la aniversarea fiului ei
Foto: arhivă personală

Mezinul cuplului Florentin Pandele-Gabriela Firea s-a distrat pe cinste la un loc de joacă, unde părinţii i-au făcut multe surprize, iar invitaţii i-au adus cadouri speciale. Primarul Capitalei s-a bucurat ca un copil de clipele în familie, intrând chiar în jocul celor mici. Îmbrăcată lejer, cu o pereche de pantaloni negri şi o bluză accesorizată cu perle, Gabriela Firea a fost extrem de activă în grupul prietenilor fiului ei.

"Zian-Mihail la 4 anişori! A crescut şi Covrigel băiat mare! Dumnezeu sa-l binecuvâteze cu sănătate, credinţă, iubire!#născutpe5052015#mezinulnostru", a notat Gabriela Firea la descrierea unor imagini de la petrecerea celui mic.

Gabriela Firea a povestit că medicii i-au găsit o sârmă în colon

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit recent, la Antena 3, despre sârma de 4 centimetri pe care medicii i-ar fi găsit-o în colon. Firea nu a exclus existența unei mâini criminale. Primarul general a subliniat că, în general, este o persoană foarte atentă cu alimentația și modul în care mănâncă, excluzând astfel posibilitatea să fi înghițit acea sârmă fără să-și dea seama.  

”Dupa starea de rău de 3 luni, ocluzia intestinală cu care am venit in urgență joi seara(nr.21 martie) și cea de-a doua interventie chirurgicală efectuată (dupa cea laparoscopică din decembrie), urmează tratamentul pe parcursul unei perioade de circa o lună de zile și revenirea la Spitalul Cantacuzino, la îngerii mei salvatori, pentru reintegrarea aparatului intestinal. Slava Domnului că nu a fost o afecțiune și mai gravă sau cu urmări care să fi trebuit a fi parcurse pe perioade de tratament si mai indelungate!”, declara Gabriela Firea la scurt timp după ce a fost operată. În urmă cu aproape două săptămâni, Firea a revenit cu explicaţii şi a povestit ce crede că s-a întâmplat cu ea

"Stările de rău au început în decembrie și au fost tot felul de intervenții, tratamente, regim alimentar. Părea că trece, o luam de la capăt și tot așa până s-a ajuns la o ocluzie. Nu vreau să fac un păcat, dar în acest moment cred că nimeni în situația mea nu ar exclude orice variantă (n.r. o mână criminală). Și varianta unei întâmplări, și anume, a unui produs în care să se fi strecurat din greșeală, din eroarea unei fabrici. Dar și să se fi introdus acea mică sârmă sub formă rotundă, inițial, în alimente, pentru că ea în colon a fost găsită desfășurată, nu strânsă. Avea 4 cm. Nu aveam cum să o înghit atât de mare. Am discutat și eu cu unele persoane care cunosc mai multă chimie și fizică decât mine și au spus că se putea, în anumite condiții, de căldură sau de apropiere de unele substanțe, să se facă mai mică și circulară, astfel încât să nu zgârie la înghițire. Iar odată ajunsă în colon, în prezența acidului respectiv, să se desfacă", a mai spus Gabriela Firea.

 

Citeşte şi:

 

Adevăratul motiv pentru care Gabriela Firea a fost spitalizată

Gabriela Firea se operează iar luna viitoare. Este a treia operație la colon în șase luni

 

Loading...
 
 

Citește și

  • florin pandele si gabriela firea

    Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a susținut, într-un interviu pentru România TV, că soției sale, Grabriela Firea, i-a fost găsită în colon "o sârmă de vreo 3 centimetri". Primarul general ar fi refuzat să se trateze în străinătate, gândindu-se la "ce va spune lumea".

  • gabriela firea iulian brezean

    Absenţa Gabrielei Firea din ultima perioadă are legătură cu starea şubredă de sănătate a primarului general. Fosta jurnalistă a fost operată la Spitalul Colentina, după ce a suferit de o afecţiune gastro-intestinală acută. Anunţul a fost făcut chiar de Gabriela Firea, care a mulţumit medicilor de la Spitalele Colentina şi Cantacuzino, pe pagina ei oficială de Facebook.