Festin culinar pentru iubitorii de peşte

Bucătarii iscusiţi vor face 1.500 de litri de borş de peşte

Bucătarii iscusiţi vor face 1.500 de litri de borş de peşte

Vă place peştele? Ei bine, astăzi, pe Aleea Michael Jackson din Parcul Herăstrău, îşi deschide porțile cel mai mare târg dedicat consumatorilor acestui aliment. Zeci de comercianți sau reprezentanți de crescătorii din toată țara vin să se mândrească cu marfa lor, încercând să ”seducă” papilele gustative ale bucureştenilor.

 Deschis până duminică, ”Festivalul Peştelui” va cunoaşte  apogeul sâmbătă, 11 octombrie, când se va prepara o ciorbă de peşte ”regină”, într-un ceaun de 1.500 de litri. Potrivit organizatorilor, cele 2.000 de porții vor fi împărțite mâncăilor prezenți, iar primele 200 de porții vor fi oferite gratuit. Ce mai oferă festivalul gurmanzilor? O mare varietate de peşte gătit la grătar sau afumat în zeci de rețete şi combinații.

Alte evenimente

”Festivalul de Bun Must”- deschis în perioada 10-12 octombrie în Parcul Național din sectorul 2, intrarea liberă. Vizitatorii vor putea admira, printre altele, cum mai multe fete participă la producerea mustului prin zdrobirea strugurilor cu picioarele, într-un teasc imens.
”Festivalul Tradițiilor”- deschis în perioada 10-12 octombrie în Parcul Alex I. Cuza din sectorul 3, unde cei mai importanți producători de legume, fructe, miere și lactate vin să își prezinte ofertele. Marfa va fi expusă între orele 7.00 și 21.00.
”Festivalul de Tatuaje”- în perioada 10-12 octombrie la Turbohalle, pe Bd Iuliu Maniu nr. 220 B. Vreți să vedeți la lucru artiștii acestui gen de artă sau ce mai este la modă în domeniu? Această manifestare reunește cei mai buni maeștrii ai tatuajelor din România și Europa. Biletul costă 10 sau 20 de lei, iar programul este între orele 10.00-24.00.

Loading...