Ce dramă! Tânără împinsă în fața metroului. „Avem de-a face cu o bolnava psihic care mişună printre noi”

media-151311668500981400.jpg

Anchetatorii o audiază la această oră pe femeia care a comis crima
Foto: arhivă personală

Crima oribilă care a avut loc marţi seară la staţia de metrou Dristor a îngrozit călătorii care obişnuiesc să circule în subteran. Poliţia Română a transmis că la această oră procurori ai Parchetului Tribunalului Bucureşti audiază, la sediul Poliţiei Capitalei, persoana suspectată de comiterea faptelor din staţiile de metrou Costin Georgian şi Dristor 1. Este vorba despre o femeie în vârstă de 36 de ani, care a împins o tânără de 25 de ani. În urma impactului cu trenul, victima a murit.

Noi date din anchetă indică faptul că tânăra de 25 de ani care a fost împinsă în faţa metroului, se numeşte Alina Ciucu. Suspecta în acest caz este  Magdalena Şerban. Ea s-a recunoscut în imagini, dar nu a confirmat că ar fi făcut oribilul gest. Femeia a profitat de faptul că tânăra era atentă la telefon când a împins-o pe şine. Deşi, a încercat să se ridice şi să ajungă din nou pe peron, tânăra a fost surpinsă de tren şi a murit pe loc. 

Profesorul Tudorel Butoi, psiholog criminalist, a declarat pentru „Adevărul” că dacă se confirmă faptul că între agresoarea de la metrou şi victimă nu există niciun fel de legătură, „avem de-a face cu o bolnava psihic care mişună printre noi, lăsată în abandon de sistemul sanitar actual”.    „Alege la întâmplare oamenii, dar în mintea ei poate să aibă o logică, o coerenţă de tip maladiv. Spre exemplu, apare paranoicul schizofrenic justiţiar. Sau poate fi delirul din gelozie, femeia abandonată, cu drame personale şi în mintea sa îşi creează modele”, a spus profesorul Butoi.

"Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au comis faptele. Mulţumim tuturor pentru implicarea şi spiritul civic manifestat în acest caz. Vă asigurăm că fiecare mesaj al dumneavostră a fost analizat şi verificat de specialiştii instituţiei noastre", a transmis Poliţia Capitalei.

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a căzut în faţa unei garnituri de metrou. Conform Poliţiei, tânăra a fost de fapt împinsă de o altă femeie, iar Poliţia i-a prezentat semnalmentele, cerând sprijin pentru identificarea ei.

Femeia încercase un gest similar şi în staţia Costin Georgian, în aceeaşi seară. Conform Poliţiei, cea care a fost prima ţinta agresiunii a făcut reclamaţie, marţi, în jurul orei 20:00.

loading...
Loading...

Citește și

  • crima metrou dristor

    În urma incidentului de la stația Dristor, din această seară, în urma căruia o tânără de 25 de ani a ajuns sub șine, poliția a fost alertată de prezența unei persoane cu probleme psihice care ar fi împins-o. Suspecta a fost reținută de polițiști, iar din ultimele rezultate ale anchetei, reiese că tânăra care a fost ucisă era însărcinată.

  • Evitați călătoria cu metroul pe magistrala Gara de Nord-Pantelimon. Circulația este blocată începând cu ora 16.45, în stația Titan, pe sensul spre Republica, după ce un bărbat în vârstă de 47 de ani a căzut pe șine.