De la vot, la tort! Oferta incredibilă a unei cofetării pentru alegători

raluca-negara.jpg

Raluca Negară dulciuri
Raluca Negară (30 de ani) a aflat că poate plăti mai puţin cu 10% abia în magazin
Foto: Roberto Sălceanu

Bucureştenii s-au îndulcit serios după votul de duminică. Sute de clienţi au profitat de oferta de nerefuzat a unei celebre cofetării, care le-a oferit prăjituri şi torturi reduse cu 10% la ieşirea din secţiile de votare.

Buletinul la control! Asta au auzit duminică bucureştenii care au vrut să cumpere prăjituri la preţ redus. Chiar dacă la ora 16.00 nu ştiau dacă susţinătorul lor va izbândi în alegeri, românii s-au bucurat că au putut să se îndulcească plătind mai puţin la casă. Oferta inedită a unei cofetării din Capitală a strâns sute de adepţi, în ziua decisivă a votului pentru Cotroceni. Toţi cei care au făcut dovada că s-au prezentat la vot au putut cumpăra bunătăţi pentru acasă cu 10% mai ieftine decât într-o zi normală.

 

corneliu-ionescu.jpg

Corneliu Ionescu
După ce a votat, Corneliu Ionescu (38 de ani) i-a făcut o surpriză dulce soţiei sale
Foto: Roberto Sălceanu

Printre ei s-a aflat şi Corneliu Ionescu (38 de ani), care a stat la o coadă monumentală pentru a-i face un cadou partenerei sale de viaţă. „I-am luat un tort soţiei mele, de ziua ei. Ştiam de oferta lor de acum două săptămâni, dar nu mă aşteptam să aibă aşa amploare”, ne-a spus bucureşteanul. Rezultatul campaniei de alegeri i-a surprins şi pe cei de la cofetăria Alice, obişnuiţi cu asemenea vânzări doar de Crăciun. „Am preparat prăjituri şi torturi încontinuu. Torturile s-au vândut cel mai bine şi apreciem că această campanie a avut succes. Mulţi clienţi au fost informaţi de promoţie şi s-au prezentat la casă direct cu actul de identitate, arătând că au votat”, ne-a spus, încântată, Violeta Gerea, director de magazin. Cei care nu au ajuns încă să beneficieze de ofertă nu trebuie să dispere. Mai pot cumpăra prăjituri cu 10% mai ieftine azi şi mâine.

cofetarie.jpg

cofetarie
Ieri, în jurul orei 16.00, era coadă la dulcegării ca la vot în străinătate
Foto: Roberto Sălceanu
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1