Cursă cu bebeluşi în cărucioare, mâine în Piaţa Constituţiei

Ultima actualizare:

    Cursa are loc mâine, de la ora 12.30, în Piaţa Constituţiei
Cursa are loc mâine, de la ora 12.30, în Piaţa Constituţiei

Ştim că distracţia proaspeţilor părinţi se concentrează în jurul copiilor şi că, cel puţin în primii ani de viaţă, nu prea mai au timp de altceva. Tocmai de aceea, evenimentul de mâine va fi exact pe gustul tău. Îmbini utilul, cu plăcutul.

Sâmbătă, de la ora 12.30, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, alergăm în familie. Pentru al doilea an consecutiv, se organizează "cursa jogging în scutece", în cadrul căreia părinţi cu prunci în cărucioare aleargă pe o distanţă de 800 de metri. Programul SAMAS - Sănătate pentru Mame şi Sugari, în calitate de partener la International Bucharest Marathon, încearcă să încurajeze stilul de viaţă sănătos, mişcarea, dar şi distracţia în rândul părinţilor şi copiilor lor.

Cursa este deschisă tuturor părinților care au copii cu vârsta cuprinsă între 6 luni și 4 ani. Joggingul cu căruciorul este un prilej de divertisment și socializare, dar și de a face sport în familie. Cei care preferă să își transporte bebelușii în sisteme de tip marsupii sunt așteptați să se înscrie și să participe la cursă, cu mențiunea că nu vor alerga, ci vor opta pentru mers alert.

Toți participanții primesc un tricou înainte de start
Toți participanții primesc un tricou înainte de start

"Garantăm distracție și voie bună fără febră musculară”, a declarat Ana Măiță, purtător de cuvânt al Programului SAMAS. Iar asta deoarece nu trebuie să-ţi dai sufletul în această cursă ca să ajungi primul la linia de sosire. Cei cinci câştigători, care vor primi câte o trotinetă şi o geantă termoizolantă, vor fi aleşi în urma unei trageri la sorţi.

Înscrierea este gratuită și se realizeazăpe site-ul bucharest-marathon.com, la secțiunea Cursa copiilor/Jogging în scutece.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net