Cum fentează românii legea ca să iasă din casă. Au fost prinși de polițiști și pot face pușcărie

Ultima actualizare:

    Polițiștii au prins 20 de bucureșteni cu adeverințe false de serviciuFoto: Digi24
Polițiștii au prins 20 de bucureșteni cu adeverințe false de serviciuFoto: Digi24

Restricțiile de circulație sunt serioase. Se fac controale prin sondaj în rândul populației, astfel că cine alege să iasă din casă este bine să abă un motiv întemeiat și documente autentice. Polițiștii au prins români care au încercat să fenteze legea doar ca să iasă din casă.

Polițiștii și jandarmii sunt pe străzi, iar dacă trebuie să ieși din casă trebuie să ai la tine declarația pe proprie răspundere sau adeverința de la angajator, în caz că mergi la serviciu.

Atenție! Să nu crezi că scapi doar dacă o arăți! Autoritățile au anunțat că hârtiile de serviciu sunt fotografiate de oamenii legii și verificate apoi.

Așa se face că polițiștii au depistat în București persoane care au ieși cu documente false.

Polițiștii verifică  dacă există o rețea care falsifică adeverințe de serviciu

”În urma verificării documentelor prezentate, a unor adeverințe emise de angajator, s-a stabilit că persoanele în cauză, fie aveau contractele de muncă suspendate, fie nu au fost niciodată angajați ai societăților respective. Polițiștii au întocmit 20 de dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de fals și uz de fals sub semnătură privată”, au anunțat reprezentanții Poliției Capitalei.

Acum, se fac cercetări, sub supravegherea procurorilor, pentru a aflat modul în care persoanele respective au intrat în posesia adeverințelor.

Surse oficiale au declarat pentru Click! că este posibil să existe o rețea care falsifică adeverințe de serviciu, ce sunt apoi vândute.

”Va informăm că aceste acțiuni continuă, polițiștii având constant suportul Inspectoratului Teritorial de Muncă București”, au atenționat oamenii legii.

Citește și:

https://www.click.ro/news/national/declaratia-pe-proprie-raspundere-cum-arata-documentul-tip-cum-se-completeaza-si-cum-se

https://www.click.ro/news/national/cum-poti-contesta-amenzile-legate-de-starea-de-urgenta-pasi-de-urmat

https://www.click.ro/news/national/masuri-drastice-daca-va-fi-stare-de-urgenta-totul-va-fi-inchis-si-vom-iesi-din-casa-la

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net