Click! te trimite la un super concert! Ce trebuie să faci pentu a câştiga un bilet

Ultima actualizare:

    Click! te trimite la un super concert
Click! te trimite la un super concert

Click! te trimite la concert! Poți CÂȘTIGA una dintre cele 5 invitații duble la concertul susținut de Paul Young, Lou Bega, Gazebo, Johnny Logan și Boney M la Sala Palatului, joi, 13 noiembrie dacă urmezi următorii paşi.

1. Înscrie-te la NEWSLETTER-ul nostru pe www.click.ro.2. Dă tag unui prieten căruia îi recomanzi acest concert într-un comentariu la această postare.

ATENȚIE! Abonarea la newsletter-ul Click! în momentul tragerii la sorți este obligatorie! Dacă nu sunteți abonați la newsletter în momentul tragerii la sorți, premiul se invalidează și este extras un alt câştigător. Cei care sunt abonați mai vechi la newsletter participă automat la concursul nostru. Singurul lucru pe care trebuie să îl mai facă este să dea tag unui prieten.

Perioada concursului: 31 octombrie - 4 noiembrie 2014, ora 24.00Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți pe random.org și publicați miercuri, 5 noiembrie pe pagina de facebook.

PAUL YOUNG, LOU BEGA, GAZEBO, JOHHNY LOGAN și BONEY M vor prezenta toate hiturile care au făcut furori de-a lungul anilor, majoritatea intrate în topurile internaționale. Concertul va fi prezentat de o vedetă a televiziunii RAI 1, Francesco Dolce, iar două televiziuni din Italia, RAI și SKY TV vor filma întreg show-ul. Părți din show-ul de la Sala Polivalentă vor fi difuzate în cadrul a două emisiuni populare în Italia – Vitta in Diretta și Amiche Del Sabato. Evenimentul va începe la ora 19.00.Biletele pentru The Best Pop Music In The World se găsesc online pe www.eventim.ro, www.myticket.ro și www.bilete.ro, cât și la casele de bilete de la Sala Palatului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
sorina pintea jpeg
ion iliescu 0 jpeg
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
pinguin chinstrap istock jpg
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net