Cele mai tari maşini de epocă au defilat în Capitală

Ultima actualizare:

    Maşinile de epocă au defilat în jurul primăriei sectorului 2
Maşinile de epocă au defilat în jurul primăriei sectorului 2

Cele mai exclusiviste maşini de epocă din România şi-au dat întâlnire, zilele acestea, la Bucureşti. Mercedes, Ford, Jeep sau Volga, sunt doar câteva dintre bijuteriile pe patru roţi care au încântat publicul la parada care a avut loc ieri în parcul Obor.

Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul târgului Anticarilor, care se află la cea de-a XX-a ediţie şi se desfăşoară pe locul vechiului Târg al Moşilor, de vineri şi până astăzi, la ora 18.00. Iubitorii de antichităţi pot vizita peste 60 de standuri amenajate pe aleile Parcului Obor şi alte 10 standuri din incinta Primăriei Sectorului 2.

Vedetele târgului sunt însă autoturismele de epocă, de la Lomax-ul fabricat în 1976 şi prezentat în premieră în România, până la Fordul Mustang din 1971 condus de James Bond în pelicula cu acelaşi nume. “Este o maşină senzaţională, vedetă de film. Are un motor de 5,7 litri, dezvoltă peste 300 de cai putere şi…este de vânzare: costă 40.000 de euro”, a mărturisit Paul Dumitru, un bucureştean pasionat de maşinile cu istorie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net