Bucureștenii îngheață în case! Nu e căldură în 110 blocuri

Ultima actualizare:

    Bucureștenii care locuiesc în blocurile afectate de avarie fac frigul în apartamente
Bucureștenii care locuiesc în blocurile afectate de avarie fac frigul în apartamente

Avarie la conductele RADET! 110 blocuri din cartierul Militari nu mai sunt încălzite după ce azi dimineață s-a spart o conductă.

Când nu e avarie la ELCEN, e avarie la RADET. Și ce credeți? Problema s-a ivit tot în sectorul 6.  Potrivit Primăriei Capitalei, sunt afectate blocurile din zona dinspre Vasile Milea spre Bd. Uverturii.

„A apărut o avarie a RADET în cursul dimineții, în zona Militari. Sunt afectate 110 blocuri", a spus Alexandru Ichim, purtătorul de cuvânt al Municipalității.

Acesta a mai declarat că astfel de avarii sunt cauzate de rețeaua veche. „Este o rețea care este veche și din cauza aceasta apar aceste situații neprevăzute. În cursul zilei de azi va fi remediată avaria”, a adăugat Ichim.

Din informațiile furnizate de RADET aflăm că defecțiunea va fi remediată abia mâine dimineață, astfel că toază ziua și la nopate mii de bucureșteni din sectorul 6 vor dârdâi de frig.

Nu este pentru prima dată când locuitorii din acest sector au avut caloriferele reci.

La începutul anului la CET Vest a avut loc o avarie de proporții, astfel că ELCEN n-a putut furniza agentul termic în parametri normali în tot orașul și, în special, în cartierele Drumul Taberei și Militari.

Potrivit  celor de la ELCEN, din după-amiaza zilei de 5 ianuarie s-a reluat furnizarea la parametri normali solicitați de RADET.

”Temperatura solicitată de RADET este de 900C pentru CTE Grozăvești, respectiv CTE Progresu; temperatura furnizată de ELCEN pentru CTE Grozăvești este de 95-960C, iar pentru CTE Progresu, de 91-920C. Solicitarea de temperatură a RADET pentru CTE Sud este de 930C, iar ELCEN furnizează 93-940C, în timp ce pentru CTE VEST, RADET solicită o temperatură de 920C, iar ELCEN furnizează 940C”, au anunțat reprezentanții companiei care furnizează agentul termic în Capitală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net