Bătaie ca-n filme în tramvaiul 41 din cauza manelelor ascultate prea tare

gg.jpg

bataie tramvai romi muzica
Un pasager a filmat tot şi a postat bătaia pe Internet
captură youtube

Scene halucinante au avut loc miercuri în tramvaiul 41 din Bucureşti. Niște tineri de etnie romă, care ascultau manele în mijlocul de transport în comun, au refuzat să coboare volumul, la cererea celorlalți pasageri. De aici a început haosul şi o bătaie în toată regula cu pumni şi picioare.

Un pasager a filmat tot şi a postat bătaia pe Internet. „Stai acolo în scaunul tău. Stai cuminte acolo, că altfel ţi-o iei. Nu te mai da cocoş, stai liniştit, nu te mai agita”, le-a spus tânărul de etnie romă celor care i-au cerut să oprească muzica. Acesta mai era însoţit de o fată. Amândoi au sfârşit prin a fi bătuţi dur cu pumnii şi cu picioarele de către doi bărbaţi.

Pe înregistrare se aude cum tinerii ţipă de durere: „Au, mi-ai rupt mâna”, în timp ce ceilalţi cer să li se deschidă uşa, probabil pentru a continua bătaia în stradă, scrie adevarul.ro.

Poliţia Capitalei s-a autosesizat cu privire la incidentul de miercuri dimineaţa şi a deschis un dosar în care se fac cercetări cu privire la tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1