Atenţie, şoferi! Restricţii rutiere, marţi, în Capitală

marasti_masini_circulatie_vlb_014.jpg

restrictii, politisti,trafic, soferi
Circulația rutieră pe calea Văcăreşti, între strada Mărţişor şi şoseaua Olteniţei, va fi restricţionată parţial începând de marţi, după ora 10.00
Citeste tot despre: 

Circulaţia rutieră pe calea Văcăreşti, între strada Mărţişor şi şoseaua Olteniţei, va fi restricţionată parţial începând de marţi, după ora 10.00, pentru demararea unor lucrări de modernizare a infrastructurii rutiere.

În perimetrul menţionat traficul rutier va fi deviat, asigurându-se trei benzi de circulaţie pe sensul către şos. Olteniţei şi două benzi de circulaţie pe sensul spre bd. Tineretului (faţă de trei benzi pe sens, existente în prezent).

Totodată, se va închide temporar accesul din calea Văcăreşti, la benzinăria Agip, şi se instituie restricţia de oprire în zona lucrărilor, informează Agerpres.

De la aceeași dată, staţia de autobuze "Șos. Olteniței" (linii 312, 313, 381, 634, N103, N105), amplasată pe calea Văcăreşti după intersecţia cu şos. Olteniţei, sens Piaţa Unirii, și stația "Piața Sudului" (linia 634), amplasată pe calea Văcăreşti, înainte de intersecția cu şos. Olteniţei, sens terminal, ROMPRIM, se suspendă.

Primăria Municipiului Bucureşti demarează lucrările la cel mai mare proiect de infrastructură realizat cu fonduri UE din Capitală, Pasajul subteran Piaţa Sudului, care va asigura fluidizarea traficului atât pe direcţia inelului principal de circulaţie, cât și pe arterele adiacente inelului median.

Problemele din trafic pot fi sesizate la numărul de telefon 021/9544.

Loading...

Citește și

  • pasaj piata sudului, lucrari, santier

    Reprezentanţii Municipalităţii au anunţat demararea lucrărilor la pasajul subteran de la Piaţa Sudului, cel mai mare proiect de infrastructură finanţat cu bani europeni nerambursabili. Urmează doi ani de circulaţie greoaie în zona Văcăreşti- Piaţa Sudului, iar lucrările vor începe marţi cu organizarea de şantier, care presupune restricţii de trafic.