Anunțul Gabrielei Firea: 4 bucureșteni au coronavirus din cei 4.600 care au fost testați

primarul-capitalei-gabriela-firea.jpg

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că Bucureștiul nu are multe cazuri de coronavirus
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, susține că Bucureștiul nu are multe cazuri de coronavirus

Au venit și primele rezultate ale testelor PCR făcute în clinicile din Capitală, în parteneriat cu Primăria Generală. Edilul Gabriela Firea spune că doar 4 bucureșteni au fost depistați cu coronavirus din cei 4.600 care au fost testați până acum.

”Testăm pentru București” a început pe 26 mai și este un proiect inițiat de primăria Capitalei, în parteneriat cu spitale și clinci private. Din cei 11.000 de înscriși, 4.600 au fost deja programați și testați, iar rezultatele arată că doar 4 persoane a fost pozitive.

Anunțul Gabrielei Firea: 4 bucureșteni au coronavirus din 4.600 testați

„Din 11.000 de bucureșteni înscrişi în programul de testare cu PCR, au fost 4.600 de teste deja efectuate şi din acestea doar 4 au fost pozitive”, a precizat Gabriela Firea, la România TV.

„Și atunci de unde cifrele prezentate zilnic de Grupul de Comunicare Strategică?”, se întreabă, pe Facebook, Lia Olguța Vasilescu.

testare-bucuresteni.jpg

În programul”Testăm pentru București”, s-au prelevat probe pentru 4.600 de persoane
În programul”Testăm pentru București”, s-au prelevat probe pentru 4.600 de persoane
Foto: ASSMB

„Doar 4 din 4.600 de persoane testate sunt bolnave. Testare facută cu aparatură performantă, după toate regulile și regulamentele naționale și internaționale... Și atunci de unde cifrele prezentate zilnic de Grupul de Comunicare Strategică? De ce nu încep măsurile de relansare economică? Au trecut deja 125 de zile de când ne tot amenință Orban că iese cu masuri economice... 125 de zile!!! Câte firme au fost îngropate de indolența și incompetența acestui guvern?”, a scris fostul ministru al Muncii.

Premierul Ludovic Orban: ”Cine lansează astfel de alegaţii în spaţiul public este complet dus cu capul”

Potrivit datelor naționale, în București, pe 29 iunie, erau 3.071 de îmbolnăviri. Nu este pentru prima dată când liderii PSD susțin teorii ale conspirației despre pandemie.

Premierul Ludovic Orban a criticat recent „atitudinea de neglijare a pericolului”, în ceea ce priveşte COVID-19, generată, în mare parte, de mesajele transmise de anumiți „lideri politici iresponsabili”.

Aceasta a precizat că nu există nici o posibilitate de manipulare a datelor cu privire la cazurile de coronavirus, acuzându-i de demagogie politică pe cei care susţin contrariul.

„Cine lansează astfel de alegaţii în spaţiul public este complet dus cu capul”, a spus premierul.

 

Citește și: 

https://www.click.ro/news/social/avertismentul-medicilor-aparut-deja-valul-doi-al-pandemiei-de-coronavirus

https://www.click.ro/news/national/nelu-tataru-se-amana-noul-val-de-masuri-de-relaxare

 

 

Loading...