Amenințare cu mașină capcană lângă o benzinărie din București

masina-butelii.jpg

Individul care a sunat la 112 a spus că are mașina plină de butelii
Individul care a sunat la 112 a spus că are mașina plină de butelii

Panică în rândul autorităților! Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că va arunca în aer mașina și că vor fi multe victime. Polițiștii s-au mobilizat, astfel că au reușit să-l prindă pe individ.

Anunțul a venit astăzi, 17 februarie, în jurul orei 10.50, prin apel la 112. Un bărbat a anunțat că vrea să se sinucidă și că intenționează să își detoneze mașina, plină cu butelii, având capacitatea de a face victime. Trupe antitero și pirotehniști au sosit rapid la fața locului.

Individul a anunțat că are mașina plină cu butelii

”Autoturismul său a fost depistat în sectorul 3, în zona Bd-ului Corneliu Coposu. Având în vedere că este în apropierea unei benzinării, persoanele au fost evacute și a fost constituit un perimetru de siguranță. La fața locului se află polițiști ai Brigăzii Rutiere, care au restricționat traficul în zonă, precum și polițiști ai Serviciului Acțiuni Speciale. Masuri specifice sunt aplicate și de către Serviciul Român de Informații prin structura Antiteror, precum și prin Serviciul Pirotehnic al Inspectoratului General al Poliției Române. Bărbatul a fost localizat, identificat și în prezent este în custodia polițiștilor” au anunțat reprezentanții.

Până la această oră, oamenii legii nu au găsit nimic în mașina individului, care va fi reținut și supus unor evaluări psihiatrice.

Între timp, s-au format ambuteiaje. Atât autoturisme, cât și autobuze și tramvaie sunt blocate în zonă, din cauza faptului că traficul este blocat.  

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1