Aici nu plăteşti consumaţia, doar timpul!

Ultima actualizare:

    La Seneca Anticafe  te poţi relaxa citind  una din cele peste  3.000 de cărţi din ceainărie Foto: Roberto Sălceanu
La Seneca Anticafe te poţi relaxa citind una din cele peste 3.000 de cărţi din ceainărie Foto: Roberto Sălceanu

“Punem preţ pe timp, restul este gratuit”. E mesajul cu care te întâmpină Seneca AntiCafe, o ceainărie în care nu plăteşti produsele comandate, ci timpul petrecut acolo. Pentru 8 lei/oră ai acces nelimitat la ceai, covrigei, fructe, internet, jocuri şi mii de cărţi.

Conceptul de anti-cafenea a fost inventat în Rusia şi de acolo a fost preluat în mai multe ţări europene. De o lună avem şi noi un astfel de loc în Capitală, unde te poţi distra cu prietenii, poţi lucra la un proiect sau, pur şi simplu, te poţi relaxa cu o carte bună în mână. Seneca Anticafe este o oază de linişte şi recreere.

La intrare, alegi un tichet cu un autor renumit, pe care îl predai la plecare pentru a plăti, după care ţi se face un tur al locului. Poţi fi pe rând Herta Muller, Voltaire, Cicero sau Tolstoi. “Oferim un spaţiu facil pentru mai multe lucruri. Depinde de fiecare cum vrea să dea valoare timpului. Poţi valora ora cu o carte citită, poţi lucra la calculator, poţi picta sau poţi face lucru manual cu cei mici”, ne-a spus Anastasia Staicu, managerul localului.

Ai la dispoziţie peste 3.000 de cărţi, imprimantă, alculatoare cu internet, proiector, reviste, jocuri, dar şi o bucătărie complet utilată. Te poţi servi singur cu fructe, ceai, covrigei şi alte snacks-uri. Mai mult, ai un cuptor cu microunde unde îţi poţi încălzi mâncarea adusă de acasă sau comandată din împrejurimi. Într-o oră am băut două ceaiuri, am mâncat câteva fructe proaspete, am “inventariat biblioteca”, am scos la imprimantă câteva  pagini şi am stat 15 minute la calculator. Preţ total: 8 lei! Dacă le-am fi plătit individual ar fi fost peste 20 de lei.


    Foto: Roberto Sălceanu
Foto: Roberto Sălceanu

Click! spune

Situată pe str. Ion Mincu – nr. 1, ceainăria este deschisă zilnic între 10.00 şi 22.00. “Nota de plată” se opreşte la 5 ore,  iar timpul petrecut peste acest interval este din partea casei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
vegetables 790022 1280 jpg
cirese pixabay jpg
dalmatian pelican 5791386 1280 jpg
maratonist 1 jpg
schitul moara vlasiei facebook jpg
Autobuz STB Facebook Nicușor Dan jpg
Castelul Bran FOTO Shutterstock jpg
Dr  Vlad Ciurea jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net