Accident grav în Pipera: Un autoturism a lovit un pieton. Victimei i-a fost amputat un picior

accident-pipera-masina-rasturnata.jpg

Mașina a lovit grav un pieton, iar mai apoi s-a răsturnat
Foto: Facebook

Un accident a avut loc în dimineața zilei de vineri, 10 august, pe șoseaua Pipera-Tunari. O mașină a fost lovită din plin de un tir și a ricoșat, lovind un pieton, iar mai apoi s-a răsturnat. Femeia rănită se află momentan în comă și are parte de îngrijiri medicale.

În această dimineață o mașină s-a răsturnat, pe un trotuar din zona Pipera. Autoturismul a lovit grav un pieton aflat pe trotuar. Se pare că șoferul unui tir nu s-a asigurat la schimbarea de sens și a intrat într-un autoturism, impactul generat de lovitură făcând mașina să ricoșeze și să lovească din plin o femeie, potrivit Dc News. Circulația rutieră a fost îngreunată în zonă, traficul fiind blocat din ambele sensuri. 

Femeia rănita a fost transportată de urgență la spital, aflându-se în comă, iar medicii au fost nevoiți să-i amputeze un picior în urma rănilor grave provocate de accident, anunță Antena 3. Din cauza faptului că autoturismul a ricoșat și într-o țeavă de gaze pe care a rupt-o și este pericol de explozie, s-a solicitat intervenția Distrigaz.

 

 

 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • explozie basarabia

    Panică într-un bloc din sectorul 2 al Capitalei după o explozie puternică într-un bloc de locuinţe de pe Bulevardul Basarabia din București. Patru persoane au fost rănite, un bărbat suferind arsuri pe 50 la sută din suprafaţa corpului.

  • gropi cu mesaj anti psd

    Mesajul anti-PSD își dovedește eficiența în moduri nebănuite. Câțiva bucureșteni exasperați de starea jalnică în care a ajuns Șoseaua Pipera și de pasivitatea autorităților, în ciuda sesizărilor repetate, au scris cu litere mari mesajul M… PSD pe gropile în care își rupeau zilnic mașinile. În mai puțin de o săptămână, gropile au fost plombate.