Bucşaru vinde şi nocturna!

Ultima actualizare:

A vândut deja cei mai importanţi jucători. Arlauskis a ajuns la Rubin Kazan în schimbul unui milion de euro, Bilaşco, Galamaz, Onofraş, Ricardo, Marinescu şi Apostol la Steaua, iar cei care au mai rămas se pregătesc şi ei să îşi ia zborul, primind hârtii prin care pot părăsi echipa.

Citeşte şi:

"Bucşaru nu mai vrea să cheltuie banii cu fotbalul"

Becali s-a înţeles cu Bucşaru pentru Galamaz, Brandan şi Bilaşco

Dragă dle Dumitru Bucşaru,Mitică Bucşaru cere ajutor pentru Unirea!

"Mitică a venit vineri la echipă şi a anunţat că jucătorii pot pleca gratis oriunde doresc", a dezvăluit o sursă din cadrul clubului ialomiţean. Prin demersul său, Bucşaru speră că nu mai trebuie să le plătească acestora salariile restante de mai bine de patru luni.

Singurii care nu pot pleca gratis sunt Pablo Brandan şi Vasile Maftei, pe care boss-ul clubului din Bărăgan speră să mai încaseze cel puţin un million de euro.

Bucşaru vrea să vândă până şi instalaţia de nocturnă a stadionului din Urziceni. În acest sens el a purtat deja câteva runde de negocieri cu Oţelul Galaţi.

Preţul solicitat de patronul ialomiţenilor este necunoscut, însă Marius Stan a anunţat în urmă cu vreo două luni că moldovenii sunt dispuşi să plătească până la un million de euro pentru ca formaţia antrenată de Dorinel Munteanu să poată juca la lumina reflectoarelor.

Robinetul lui Bucşaru s-a strâns atât de tare, încât zilele trecute, sediul ialomiţenilor din Bucureşti a fost închis pentru a nu mai fi plătită chiria.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin piersic facebook jpg
image
image
image
image
image
image
mancare de tip fast food jpg
Alegeri FOTO Shutterstock jpg
alegerile europarlamentare jpg
tractor fermier pesticide tratament shutterstock 2243080773 jpg
canicula caldura furtuna vertizare foto shutterstock
Thailanda pixabay jpg
otet de mere jpg
dali
image
actualitate.net
image
actualitate.net